algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Només queda guanyar

El Mallorca B necessita imperiosament la victòria davant el Logronyès

El Mallorca B juga avui al Lluís Sitjar "a la fi en diumenge" contra el Logronyès a les cinc de l'horabaixa un partit transcendental. Un encontre en què l'únic objectiu dels vermellons ha de ser el d'assolir els tres punts en joc, ja que si no, la situació començaria a ser més que preocupant.

El filial mallorquinista du quatre derrotes consecutives, i una cinquena podria significar qualque canvi dràstic dins el cos tècnic vermelló. Jesús Linares continuarà amb el seu toc d'atenció als titulars que inicià a Vallecas diumenge passat, i tornarà a presentar una alineació amb noves. Principalment a la porteria, on debutarà Sergio Granados en detriment de Valbuena, que darrerament no ha estat gens encertat en les seves actuacions.

La baixa obligada per sanció de Luque i Potenzoni farà que per segona jornada consecutiva Ramón i Porto juguin des de l'inici. Així el filial formarà amb Sergio, Rondo, Porto, Vaqueriza, Ivo, Sastre, Braña, Martí, Maldonado, Diego i Ramón.

Per la seva banda el Logronyès arriba a Palma amb la intenció d'aprofitar-se del mal moment del seu rival. El tècnic Marco Antonio Boronat formarà amb l'exmallorquinista Valero a la porteria, Clotet, Díez, Dulce, Marín, Ricardo, Nayim, Uriz, Ino, Tejera i Manel.

Diego: «Estam a mort amb Linares»

Diego Tristan és un dels pesos pesants dins la plantilla del Mallorca B. El sevillà és concient de la mala situació per la qual travessa el filial, i que el principal perjudicat pot ser l'entrenador Jesús Linares. «Ara és el moment de tenir el cap fred i de no posar-nos nerviosos. Hem mostrat al tècnic tot el nostre suport i demostra-li que els jugadors estam a mort amb ell, ell ha d'estar tranquil perquè la plantilla respondrà. Estam molt contents amb ell i no volem un canvi d'entrenador».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.