cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Lillo assegura que Dani està recuperat i jugarà

L'entrenador del Tenerife, Juan Manuel Lillo, va dir ahir que la recuperació de Dani, que havia patit un esquinç de turmell, «dóna més opcions a la defensa» del seu equip per al partit de demà contra el Mallorca.

Lillo manifestà que l'evolució de Dani «ha estat molt bona», i que amb la seva recuperació serà difícil que el jugador de la cantera Jonay ocupi un lloc a la defensa, en la qual podria situar quatre homes.

Respecte al Reial Mallorca, el tècnic valorà la feina de l'entrenador mallorquinista Héctor Cúper i assenyalà que és un equip que «sorprèn» i indica que després de superar la seva eliminatòria europea davant el Heart vindrà a Tenerife amb bon ànim.

Lillo va dir que el Mallorca ha aconseguit «un increïble nivell de competivitat», afirmà que el seu funcionament col·lectiu «és quasi perfecte», i afegí que mereix el cartell que té actualment de ser un equip de gran dificultat.

Respecte del Tenerife, l'entrenador va dir que els jugadors «només pensen a refer-se de la derrota patida davant el Deportivo Alabès», i que espera que el pròxim diumenge es trobin bé en el camp, que «estiguin frescs» i que facin amb la pilota «el que sempre han sabut fer».

Rebutjà els dubtes sobre la debilitat en defensa, ja que «la proposta defensiva és bona», aquesta línia és la que els ha donat seguretat durant la pretemporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.