algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Copa de la UEFA: Obilic-At. de Madrid

L'Atlètic de Madrid supera l'eliminatòria però acumula més lesionats

OBILIC 0
AT. MADRID 1

OBILIC: Lukic, Zivkovic, Babeu, Mrkic, Sarac, Juskic, Grodzic, Litera, Zoric, Rankovic i Kovacevic.
Vasilkevic per Rankovic.
AT. MADRID: Molina, Aguilera, Santi, Chamot, Serena, Lardín, Mena, Roberto, Valerón, Kiko, José Mari.
Njegus per Lardín, Jaro per José Mari i Toni per Serena.
ÀRBITRE: Jan Wegereef. Mostrà targeta groga a Juskic, Zoric, Chamot i Mena.
GOLS:
01: minut 56, Kiko.

L'At. Madrid superà l'eliminatòria de la Copa de la UEFA que el va enfrontar a l'Obilic en vèncer el conjunt iugoslau per la mínima diferència després dels dos gols de renda aconseguits en el Calderón en un partit marcat per la duresa dels locals, l'expulsió de Molina i la qualitat de Kiko, autor del gol blanc-i-vermell. Tres lesionats és un número massa elevat per a una eliminatòria que no hauria d'haver causat gaires problemes a l'Atlètic de Madrid. En el minut 7, Juskic s'encarregà d'enviar al vestidor Serena amb una forta entrada que obligà Sacchi a substituir-lo per Toni, i s'ha de recordar que en l'anada Jugovic i Juninho ja caigueren lesionats.

Només dos minuts més tard Juskic hauria d'haver vist la cartolina vermella per una falta en el centre del camp sobre Valerón que el col·legiat holandès Jan Wogereef no es va atrevir a mostrar.

Kiko feia la seva guerra particular amb la defensa local, i en el minut 40 va rebre una coça en el seu mentó de Mrkic, que només va merèixer una targeta groga. En el minut 11 de la segona part, un partit gris desembocà en tempesta. Valerón regalà a Kiko, d'una treta de falta prop de l'àrea, una pilota mesurada que el de Jerez, des del cantó esquerre de la meta de l'Obilic, creuà a la mitja volta la pilota lluny de l'abast de Lukic.

A més Molina va ser expulsat més tard. Els madrilenys, idò, es classificaren amb un preu massa alt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.