algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Futbol Insular

La Federació Balear de Futbol s'ha volgut sumar a la sèrie d'homenatges benèfics dedicats al nin Pau Planas, que com tothom coneix, passa per un moment lamentable de veres i digne de tenir en consideració quant a solidaritat. Per tal motiu, el pròxim dia sis d'octubre, des de les vuit i mitja del vespre, tindrà lloc un partit benèfic en el camp municipal de Binissalem. La idea és aconseguir recaptar com més doblers millor en el partit entre una selecció de jugadors de Tercera Divisió i el conjunt titular del Binissalem. La selecció balear ha estat escollida pel tàndem que formen Miquel Bestard Cabot i Pep Garrido. Els jugadors convocats són els següents: Molondro (UE Poblera) i Calleja (Atlètic Balears) com a porters; Rafa García (Constància), Toni Martí (Campos), Biel Servera (Manacor), Miguel Fiol i Javier Sendino (Constància), com a defenses; Tomeu Ballester (Campos, Miquel Àngel Vicens (Vilafranca), David Quetglas (Constància), Miquel Zamora (Platges de Calvià), Rafita (Ferrioler) i Vicent Reynés (UE Poblera), com a migcampistes; i Loren (Atlètic Balears), Antoni Cantos (Ferrioler), Jaume Vidal (Vilafranca) i Dani Nieto (Atlètic Balears), com a davanters.

Àrbitres Tercera  

Ferrioler"UE Poblera (Raúl Martín), Atlètic Balears"Santa Eulàlia (Murillo Martínez), Constància"Gènova (Pérez Galera), Sporting Maonès"Andratx (Nadal Riera), Ferreries"At. Ciutadella (Moreno Martínez), Manacor"Alaior (Martorell Coll), Binissalem"Arenal (García Vaquero), Eivissa"Campos (Ropero Mir) i Soledat"Pollença (Sánchez Vallès).

Divisió d'Honor juvenil  

Mal rival tindrà el Reial Mallorca de Divisió d'Honor la pròxima jornada. S'enfrontarà a l'Horta, classificat amb el grup de «gallets» de la categoria. El partit tindrà lloc diumenge al Miquel Nadal i serà dirigit per Puigserver Trobat, flamant en haver estat ascendit a Segona Divisió B.

Carolina Domènech  

Molt ens va sorprendre veure al diari esportiu Marca d'ahir dilluns la referència al partit disputat pel líder del tercer grup de Segona Divisió B, CE Sabadell, contra el València B. El públic es mostrà inconforme amb l'arbitratge que l'equip patia i la totalitat dels espectadors, drets, cantaren el nom de Carolina Domènech. I algun mèrit tindrà l'aigua quan els capellans la beneeixen.

Autèntic miracle  

Després de la gran desgràcia que va ocórrer al cafè Cappuccino es van coneixent notícies que fan que només un autèntic miracle no provocàs mals majors. Resulta que els jugadors del Mallorca B tenien previst reunir-se a l'esmentat local una vegada acabada la sessió preparatòria. Fins i tot el juvenil mallorquinista Raúl es va salvar miraculosament i només patí lleus ferides.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.