muy nuboso
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

Futbol insular

Col·legiats nomenats per als partits de Regional Preferent de la propera jornada, que es disputarà diumenge, a excepció de l'Alaró-Penya Arrabal (Raúl Martín), avançat a dissabte: C.M. Jotul-La Victòria (Polo Mas), Son Roca-Ferrioler (Pérez Granados), Independent-Peguera (Lillo Martín), Felanitx-P. Sóller (Caballero Àlvarez), Montuïri-Alcúdia (Guardiola Rotger), Sóller-Cardassar (González Navarro), Esporles-Calvià (Gómez Alcàntara), Santanyí-Espanya (Molina Campuzano), La Unió-Montaura (Bueno Arribas).


Primera Regional
Algaida-Portocristo (Serra Crespí), Escolar-La Victòria (Sureda Cuenca), P. Pollença-Murer (Soro Pérez), S'Horta-Llosetí (Escribano Giménez), Artà-Xilvar (Sarrión González), Santa Eugènia-At. Balears (Carrillo Losada), Cala Millor-P. de Na Tesa (Miralles Gili), S'Arracó-Poblera (Corrales González), Collera-Porreres (Esteban Simonet).


Segona Regional
Santa Maria-R. Molinar (Gomila Pascual), Campanet-Constància (Fernández Moyano), Marratxí-Beta (Sabater Febrer), S. Ferrer-Colònia (Ferrer Nonell), P. C.Picafort-C. Concos (Socias Rullán), S. Joan-Consell (López Sánchez), Campos-S. Marçal (Vargas Astilleros), S. Cladera-Barracar (Font Fernández), Patronat-Valldemossa (Pérez Díez).


Son Roca
Mantingueren una curta conversa, suficient per comprendre que tenia tota la raó del món, amb l'entrenador del Son Roca, Toni Fernández. Resulta que un jugador del seu equip, Francis, en els partits jugats fins ara en el campionat de Preferent, ha aconseguit tres gols. Malgrat aquesta meritòria feina, no figurava a la classificació de golejadors. Li prometem que ja està totalment rectificat.


Sóller i Port
Ahir dimecres va quedar totalment cobert el pressupost per a la propera temporada del Sóller. I si bé era molt modest, opinam que miraren massa prim. Una circumstància que acaba de fer-se realitat, motivat per l'espònsor, la cadena SYP, que ha aconseguit que les mancances no es coneguin en l'actual temporada, considerada de transició. Quant al Port, ha incorporat a la potent plantilla l'exjugador del Sóller Tito Tovar, amb la condició que aquesta fitxa només es cobreixi fins el desembre, ja que per aquella data l'esmentat jugador s'incorpori al Binissalem.


Comitè de Competició
Poques novetats a les decisions dels comitès de competició. Confiam donar-los a conèixer el divendres. Cal destacar el partit de suspensió imposat a l'entrenador de l'At. Balears, Miquel Crespí, i la mateixa sanció al davanter Loren.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.