cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Lliga de Campions: Els «lleons» tornen a la màxima competició

L'Athletic de Bilbao torna, després de molts d'anys, a la màxima competició del futbol continental amb la intenció d'oferir bon futbol als seus aficionats i arribar el més lluny possible.

Els «lleons» rebran el campió noruec, el Rosenborg, amb la baixa d'un dels jugadors més importants, Bittor Alkiza, que no podrà jugar per acumulació de targetes a l'eliminatòria prèvia davant el Dinamo de Tiblisi.

L'entrenador Luis Fernández, que ha preparat a consciència aquest primer encontre de la Lligueta, espera que avui els seus homes juguin «sense nervis i sense que els afecti la pressió pròpia d'una competició com aquesta». «Vull que surtin a jugar i es diverteixin, que no tenguin la por de ser favorits i estar obligats a guanyar. Els favorits son els altres. Els predilectes del grup són, per aquest ordre, Juventus, Rosenborg, Galatasaray i finalment nosaltres», manifestà el tècnic de Tarifa.

Fernández també declarà que «el partit d'avui pot ser molt obert, ja que ells tenen un sistema de joc amb dos extrems i un davanter centre, cosa que pot facilitar que hagi espais al camp, ja que no és un equip que vengui a tancar-se», afegí

Fernández que, de passada, analitzà els seus contraris. «Del Rosenborg destaca el seu sistema defensiu basat en l'ordre i la disciplina.

Athletic: Imanol Etxeberria, Alkorta, Carlos García, Ríos, Larrazabal, Imaz, Urrutia, Guerrero, Joseba Etxeberria, Urzaiz i Ezquerro.

Rosenborg: Jamtfall; Basma, Bragstad, Hoftum, Bergdolmo, Strand, Skammelsrud, Berg, Sorensen, Rushfeldt i Jakobsen.

El partit començarà a les 20.45.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.