algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Linares: «N'hi ha que no varen estar a l'altura»

El tècnic del Mallorca B dóna el primer toc d'atenció als seus jugadors després de la primera derrota

Al tècnic del Mallorca B, Jesús Linares, no li ha caigut bé la derrota encaixada dilluns davant el Toledo. El gadità sap més que ningú que la Segona Divisió és molt complicada i que el filial ho tindrà més que complicat per aconseguir bons resultats. Però més que la derrota, el que li ha fet mal a Jesús Linares ha estat la forma de perdre. El Mallorca B no va trobar la posició en el terreny de joc en tot el partit, els vermellons jugaren oblidant-se del conjunt i demostraren una innocència alarmant. Després de l'entrenament efectuat ahir matí a Son Bonet, Linares mostrà a DdB el seu malestar. «No ens hem d'alarmar per no estar a l'altura de la categoria en un sol partit, però sí que s'ha de reflexionar. Hi va haver jugadors que no varen estar el suficientment concentrats ni a l'altura de les circumstàncies, la veritat és que no em pensava que podien jugar tan malament», va dir el tècnic del Mallorca B. Jugadors com Pep Lluís Martí, Rafel Sastre o Albert Luque no varen tenir dilluns el seu dia. El bon joc de les dues primeres jornades no es va veure davant el Toledo.

«A la primera meitat el gol ens va caure com una llosa. Això va provocar jugar massa accelerats, sense joc de conjunt i molt individualistes, cosa que no em va agradar gens ni mica. A la segona part jugàrem una mica millor, però regalàrem el partit al contrari, que no va fer res de l'altre món per guanyar», afegí Linares.

Una de les conclusions que es va poder treure de la primera derrota vermellona és que el filial no té una bona banqueta. Quan els titulars fallen Linares no té prou recursos per intentar una reacció. «Està clar que em falten jugadors. No tenc tots els homes que vaig demanar, ja que era massa esforç per al club. M'he de conformar amb el que tenc. Esper que amb la recuperació de figures com Raúl Valencia i Valerón millorarem una mica. Però per a Segona es necessiten jugadors experimentats», va reconèixer el tècnic.

Diumenge que ve el Mallorca B tindrà una nova revàlida, el complicat i experimetat Eibar. A Ipurua els joves del filial hauran de canviar la seva imatge mostrada davant el Toledo. La Segona Divisió, com diu Linares, «no serà un passeig».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.