algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Copa de la UEFA: Partits de la jornada

•El València s'enfronta a l'Steaua amb novetats El València s'estrena avui en la Copa de la UEFA davant l'Steaua de Bucarest amb la moral tocada després de la derrota del passat dissabte davant el Deportivo de La Corunya i amb l'objectiu de no encaixar cap gol. L'equip que dirigeix Claudio Ranieri ha viatjat a Romania amb 19 homes i amb la intenció de realitzar qualque canvi en l'alineació que competirà a l'Steaua. De moment ni Angloma ni Lucarelli podran disputar l'encontre, ja que tots dos jugadors hauran de complir un partit de sanció per les dues targetes grogues que varen veure en la final de la Intertoto. Ranieri tornarà a la defensa de quatre jugadors amb el debut en partit oficial de Djukic en el centre de la rereguarda juntament amb Roche. Milla es perfila com a titular per ocupar el doble pivot amb Schwarz. Mendieta jugarà per la dreta i Angulo per l'esquerra. La davantera serà inèdita aquesta temporada. Ranieri pot comptar amb Claudio Piojo López per a la competició europea, però no axí per a la Lliga espanyola. L'internacional argentí formarà duo atacant amb la Cobra Ilie. L'Steaua de Bucarest afronta el partit amb les piles carregades després d'aconseguir la Supercopa romanesa la setmana passada i de vèncer dissabte el Resita per 2-0. Mario Stoichita, tècnic romanès, no podrà comptar pel partit d'avui amb dos dels seus jugadors clau en el centre de la defensa: Adrian Matei i Valeriu Rachita. Tots dos jugadors estan sancionats i seran substituïts per Belodedici i Reghecampf. Alineacions probables. Steaua:Tene, Reghecampf, Baciu, Belodedici, Miu, Militaru, Serban, Lincar, Rosu, Lacatus i Dumitrescu. València:Cañizares, Bjorklund, Roche, Djukic, Carboni, Mendieta, Milla, Schwarz, Angulo, Ilie i Claudio López. Àrbitre: Urs Meier (Suïssa). Hora:20.30 (Canal 9).


•L'At. Madrid s'estrena al Calderón L'Atlètic de Madrid debutarà avui en la Copa de la UEFA davant l'Obilic de Iugoslàvia, a l'estadi Vicente Calderón, a partir de les 21.30 h. (Antena 3). Els únics dubtes de Sacchi per aquest encontre són José Antonio Chamot, que es recupera d'una contractura, i Kiko, amb el turmell inflamat. Els blanc-i-vermells afronten l'encontre amb la moral alta després de la seva victòria davant el Salamanca per 2-0, en el primer partit de Lliga en el Calderón, Sacchi podria alinear un equip molt similar al que jugà dissabte, amb la possible entrada de Juninho per Njegus en l'onze inicial com a principal novetat. Els matalassers tindran davant un rival pràcticament desconegut, malgrat romandre a Iugoslàvia, un dels països de major tradició futbolística d'Europa. Es tracta d'un conjunt lluitador, que la passada temporada aconseguí la Lliga iugoslava per davant del Partizan i l'Estrella Roja. L'Obilic disputà la ronda preliminar de la Lliga de Campions, en la qual fou eliminat pel Bayern de Munich. Fundat el 1924, ha participat una vegada en la Copa d'Europa i una altra en la Recopa. L'encontre entre l'Atlètic de Madrid i l'Obilic serà dirigit per l'àrbitre alemany Edgar Steinborn, de 41 anys. Alineacions probables.At. Madrid: Molina, Aguilera, Chamot, Santi, Serena, Njegus, Jugovic, Juninho, Lardín, Kiko i José Mari. Obilic: Lukic, Savic, Mrkic, Vargec, Babeu, Zoric, Sarac, Grozdic, Zivkovic, Rankovic i Viciknez. Àrbitre: Steinborn. Hora: 21.30 (Antena 3).


•El Betis vol millorar la mala imatge de la Lliga El Reial Betis participarà avui per cinquena vegada a la seva història en la Copa de la UEFA en el partit contra el Vejle BK danès, amb la idea de millorar el rumb després del dolent començament en la Lliga espanyola. L'expedició bètica, encapçalada pel seu president Manuel Ruiz de Lopera, espera recobrar la il·lusió i millorar la imatge oferida davant el Saragossa. Alineacions probables. Vejle BK:Boy, Sorensen, Risom, Sonksen, Christiansen, Facius, Wael, Mikkelsen, Sogard, Graulund i Jung. Betis:Prats, Jaime, Olías, Solozábal, Luis Fernández, Finidi, Alexis, Ito, Denilson, Cuéllar i Oli. Àrbitre: Alan Snoddy. Hora: 20.30 hores.


•El Celta visita l'Arges amb el dubte de Mostovoi Mostovoi, migcampista rus del Celta, és la major preocupació del conjunt de Vigo pel partit contra l'Arges Pitesti romanès, ja que no acaba de recuperar-se de les molèsties musculars en el costat. L'absència del centrecampista rus trastocarà molt el sistema tàctic de l'entrenador Víctor Fernández. El perill dels romanesos es basa en el seu capità Barbu, un veterà jugador que renuncià a la selecció. Alineacions probables. Arges Pitesti: Vintila, Mogosanu, Bogoi, Dita, Gilmencea, Crivac, Mutu, Virdes, Schumacher, Barbu i Bratu. Celta: Dutruel, Salgado, Cáceres, Djorovic, Josema, Mazinho, Makelele, Karpin, Sánchez, Revivo i Penev. Àrbitre: Adrian Gheorghe. Hora: 16.00 hores.


•La Reial Societat no tem l'Sparta de Praga La Reial Societat reprèn el pols europeu amb el partit que l'enfronta avui a l'Sparta de Praga, rival complicat que inspira respecte però no por als jugadors blanc-i-blaus, i que començarà a partir de les 20.15 hores. El conjunt txec és més complicat que el que en un principi es preveia i només la falta de fortuna en els llançaments de penal ha impedit que els centreeuropeus no disputin la Lliga de Campions, en benefici del Dinamo de Kiev, que fou el que finalment entrà en el bombo de la màxima competició continental. Els realistes viatjaren a primera hora del matí d'ahir des de Biarritz i si les cares dels jugadors mostraven cansament per la duresa dels continus trasllats que els ha tocat en els darrers dies, el cert és que també hi havia molta d'il·lusió, ja que per a la majoria aquesta es la seva primera compareixença europea. La sorpresa ha estat una vegada més la no convocatòria d'Igor Cvitanovic, que es quedà a Sant Sebastià i que encara no ha jugat un sol minut de competició oficial, quan tots confiaven en el davanter croat per apuntalar una línia que la passada temporada havia estat la que més mancances mostrà. El preparador de l'Sparta Zdenek Scasny, per la seva part, podria alinear un onze bastant semblant al que posà el passat divendre davant el modest Liberecz, amb el qual no passà de l'empat. Alineacions probables. Sparta: Postulka, Hornat, Votava, J. Novotny, Hasek, Svoboda, Cizek, Mlejnsky, Varanek, Lokvenc i Siegl. Reial Societat: Alberto, Fuentes, Pikabea, Loren, Aranzabal, Gómez, Jauregi, Kuhbauer, De Pedro, Sa Pinto i Kovasevic. Àrbitre: Leif Schuller (Suècia). Estadi: Lezna. Hora: 20.15 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.