algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Futbol insular

Els membres del Comitè de competició varen prendre els següents acords: A Regional Preferent, imposar tres partits de sanció a Bernat Pou (Esporles), per agressió a un jugador contrari; Víctor Colom (P. Sòller), per provocar l'animositat del públic. Dos partits de suspensió a Alejandro López (Calvià), per produir-se de forma violenta. Un partit a Tomeu Santisteban (Son Roca), Sebastià Torrens (Casa Miss Jotul), Alejandro Pascual (Alcúdia), Andreu Vidal (Alaró), David Munar (Calvià), Joaquín Rodríguez (S.Ponça) per doble amonestació. A Primera Regional va suspendre amb cinc partits Pere Alemany (S'Arracó) per insultar l'àrbitre. Dos partits a Jaume Marí (Porreres) per agressió a un contrari amb penediment. Un partit a Sario Díaz (Murer) i Eduardo García (S'Arracó) per doble amonestació.


La Salle
Encara hi ha ressò del gran èxit que va acumular la S.E La Salle amb ocasió de la presentació oficial de totes les plantilles. Una vegada finalitzada la desfilada multitudinària, es varen pronunciar sentits parlaments del president de l'entitat, Llorenç Bauzà, el germà director del Col·legi, capità de l'equip David Martínez, entrenador, Tomàs Gibert i director general, Ventura Blach, parlament ovacionats amb entusiasme. A continuació, des del mig del camp, es varen alliberar des d'una gàbia diferents colcoms que en son de pau aixecaren el vol, com a símbol del que es vol en aquesta nova etapa a nivell esportiu. Posteriorment, i abans d'iniciar-se el partit entre l'equip juvenil autonòmic i el Reial Mallorca de Divisió d'Honor, es va entregar a la col·legiada Carol Domènech, la insígnia d'or de l'entitat i una placa commemorativa a cada assistent. L'esmentat partit corresponent al memorial «Germans Martí i Tarsicio» va finalitzar amb empat a zero al marcador, i a la tanda de penals, es va proclamar guanyador l'equip mallorquinista que rebé el trofeu corresponent.


Constància
Dilluns des de les 19.00 hores s'efectuarà a les oficines del club la presentació del nou patrocinador.


Boli
L'exjugador blanc-i-blau de l'Estadi Balear Boli, sobradament conegut a la nostra Illa, acaba de causar baixa a l'Ontinyent. El davanter ha firmat un nou contracte amb el Novelda, que pertany al grup valencià de Tercera Divisió.


Segona Regional
R. Molinar-Patronat (Bueno Arribas), Constància-S. Maria (López Sánchez), Beta-Campanet (Font Fernández), Colònia-Marratxí (Socías Rullan), Cas Concos-Son Ferrer (Vargas), Consell-P. Can Picafort (Sabater), Sant Marçal-S. Joan (Sarmiento), Barracar-Campos (Gomila) i Valldemossa-Son Cladera (Ferrer).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.