ALBACETE: Cano (1), Magano (1), Aranalde (1), Juanlu (1), Dani (1), Sala (2), Tito (1), Fernando (1), Melgar (2), Walter Pico (2) i Leandro (1).
Jesús (1) per Aranalde, Rizzolo (1) per Fernando i Carpintero (1) per Sala.
MALLORCA B: Valbuena (2), Rondo (2), Vaqueriza (2), Totenzoni (2), Àlvaro, Sastre (2), Brañas (2),

J.L. Martí (2), Maldonado (3), Diego (3), i Luque (2).
Ivo (1) per Àlvaro, Ramon (1) per Luque i Nojo (-) per Sastre.
ÀRBITRE: Campos Andreu (1). Auxiliat per Blaco Guillén i Enguix Sales. Amonestà Aranalde, Totenzoni i J. Lluís Martí. Expulsà Walter Pico.
GOLS: 0-1: minut 1, Maldonado a la treta de cantonada, aconsegueix inaugurar el marcador amb un gol olímpic.
0-2: minut 14, Diego Tristan sentencia amb un golàs.

El Mallorca B es dugué un merescut triomf en el seu primer desplaçament de la temporada a Albacete, que començà a afermar-se en els 40 segons de joc, quan Maldonado aconseguí un espectacular gol olímpic. El segon gol, en plena fase de domini local, enfonsà encara més els jugadors manxecs que veren com es quedaven amb un jugador menys per afrontar una hipotètica remuntada després de l'expulsió de Walter Pico. El segons temps sobrà i els jugadors del filial mallorquinista confirmaren el seu espectacular començament de temporada. Pareixia que volia tornar el «formatge mecànic» però al final fou el «formatge fus» per «l'ensaïmada mecànica».

Les bones intencions dels locals es veren ràpidament apaivagats pel sorprenent i ràpid gol de Maldonado. Les coses es posaven molt bé pels mallorquinistes, que sense suar ja duien un gol d'avantatge. Jesús Linares plantejà el partit d'acord amb la seva filosofia; una gran disciplina tàctica, bona posició i ràpids contraatacs per aprofitar els espais deixats per l'adversari.
L'Albacete de Maifredi va saber encaixar el cop del gol en contra en el primer minut de joc. Va reaccionar i els primers minuts foren d'iniciativa manxega, encara que era un domini artificial en el qual quasi es produïen arribades a l'àrea mallorquinista. Els de Linares cedien la iniciativa i la pilota als locals; amb el marcador a favor jugaven còmodes amb un gran arreplegament. No hi havia ocasions i el joc no era tampoc massa vistós. La manca de ritme favoreixia clarament els interessos mallorquinistes i a més encara arribarien més facilitats. L'únic que li mancava a l'Albacete era que el Mallorca tornàs a marcar, com així va succeir. El segon gol mallorquinista arribà després d'una assistència de Vaqueriza a Diego Tristán que, tot sol davant Carlos Cano, marcà de tir ras i creuat. L'exjugador del Betis va demostrar la seva gran qualitat i ratificà que després d'haver fet la pretemporada amb el primer equip, es troba en un estat de forma excepcional.
Per acabar de dificultar el joc local, Walter Pico elegí el camí equivocat per espantar els joves mallorquinistes, que donaven una lliçó al seu rival, i realitzà una dura entrada que li va costar l'expulsió. Sens dubte aquest fet va enfonsar més l'equip de Maifredi, que a mesura que passaven els minuts, pagà molt car l'esforç físic acumulat.
0-2 i un home menys més de quasi tres quartes parts del partit era un còmode avantatge a favor del Mallorca B, que seguia deixant la iniciativa a l'Albacete, que s'hi acostà en comptades ocasions. El joc dels locals era molt espès, sense idees i amb una manca de velocitat alarmant en els metres finals. Els de Maifredi només varen crear cert perill en alguns llançaments de falta des de la frontal de l'àrea; així i tot, els manxecs no es mostraven capacitats per retallar distàncies en el resultat.
En el minut 34 una mà de Brañas dins de l'àrea fou airadament protestada per l'afició local, però Campos Andreu digué que allà no havia passat res. Els darrers minuts continuaren amb la fe manxega que volia marcar per obrir un raig d'esperança, encara que els mallorquinistes continuaren sense problemes.
El segon temps continuà igual, encara que les forces abandonaren un Albacete que tingué la seva millor ocasió en una rematada de cap de Jesús al travesser en el minut 70. A la contra, el Mallorca B dugué més perill que el seu adversari i acaricià el gol en dos llançaments llunyans i en una ocasió de Luque que no va saber resoldre tot sol davant Cano. El darrer quart d'hora fou de control mallorquinista davant un Albacete entregat a la seva sort.
El Mallorca B tancava així la segona victòria de la temporada, ratificant un extraordinari començament de lliga, tan sols apartat del lideratge per un sol gol. Sens dubte, un premi que es tenen més que merescut els homes d'un Jesús Linares que ahir es trobava enormement satisfet. El seu equip no només ha assumit el nivell de la nova categoria, sinó que el rendiment en aquestes dues primeres jornades ha estat excepcional, amb una gran capacitat golejadora. Només un gol separa el Mallorca B de l'actual lideratge del Numància.