algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
16°

La Victòria fa un partit molt pràctic i guanya en el Camp Redó

L'Independent va tenir algunes ocasions en el primer temps

INDEPENDENT 0
LA VICTÒRIA 3

INDEPENDENT:Alex (2), Xisco (1), Àngel (0), Serafín (1), Ramírez (0), Guazo (1), David (1), Padilla (2), Paco (1), Juanjo (1) i Carlos (1).
Víctor (2) per Àngel, J. Carlos (1) per Ramírez, Ferriol (1) per Padilla, Mario (0) per Juanjo i Muros (1) per Carlos.
LA VICTÒRIA: Gost (3), Alomar (1), López (3), Rubí (3), Font (1), Escobar (1), Sastre (19, Manresa (2), Vives (1), Losa (2) i Real (1).
Lavado (1) per López, García (1) per Losa i Fernández (1) per Real.
ÀRBITRE: Daza Blanco (3). Perfecte. No va tenir el mínim problema. Amonestà amb targeta groga els locals Juanjo i J. Carlos.
GOLS: 0-1: minut 39, Sastre.
0-2:
minut 71, Real.
0-3: minut 74, Losa.

L'Independent, que a la segona jornada de Lliga aconseguí un valuós triomf al camp de Casa Miss, no va poder revalidar ahir la seva trajectòria amb una victòria. El derbi de Palma contra el Recreatiu La Victòria suposà tres punts més per al conjunt de s'Indioteria, que es defensaren amb ordre i sapigueren aprofitar les seves ocasions.
El partit s'inicià amb domini de l'Independent, que disposà de clares ocasions per inaugurar el marcador. La mala sort en unes oportunitats i les intervencions de Gost impediren el gol. La Victòria, per la seva part, es defensava molt bé, però sense renunciar al gol. I precisament, en un ràpid contracop, el visitant Sastre superà Alex. Així, s'arribà al descans amb mínim avantatge del conjunt de s'Indioteria.
A la segona meitat, l'Independent acusà els nervis i va ser superat amb claredat pel rival. El Recreatiu La Victòria, amb la tranquil·litat que dóna tenir el marcador al seu favor, jugà un partit pràctic. I en el minut 71, Real superava Alex deixant l'encontre del tot decidit. Tres minuts després, Losa va aconseguir el tercer gol visitant davant un ja del tot desconcertat Independent. De res no serví la pitjada final dels locals, ja que el marcador no es va moure més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.