algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Debut agredolç del Mallorca juvenil

Els jugadors de Tomeu Llompart no pogueren superar un Castelló excessivament conservador

R. MALLORCA 0
CASTELLÓ 0

R. MALLORCA: Marcos (1), Albert (3), Juanjo (1), Sergio (1), Juani (1), Luis (2), Buades (2), Robles (1), Chando (1), Suau (2) i Àlex (1).
Arnau (1) per Buades i Alberto (-) per Àlex.
CASTELLÓ: Javi (2), Marc (1), Marrama (1), Mora (2), Santi (1), Cuevas (2), Jordi (1), Rovira (1), Iván (1), Diego (2) i David (1).
Pardo (1) per Iván, Pedro (-) per David i Héctor (-) per Pardo.
ÀRBITRE: Velasco Hernández (3). Amonestà Juani, Juanjo, Robles, Jordi, Marc, Mora i Santi. Expulsà per doble amonestació Cuevas.

Debut dels joves mallorquinistes en el seu retorn a la Divisió d'Honor, davant un Castelló que també estrenava categoria. Els primers minuts de partit varen respondre al que tothom n'esperava, molts de nervis i respecte per part d'ambdós equips.
A poc a poc emperò, els jugadors de Tomeu Llompart començaren a dominar territorialment el joc. El Castelló intentava, mitjançant un ordenat replegament, no deixar espais per als mallorquinistes i aquests augmentaren el seu control de la possessió. Capítol especial per al lateral dret Albert. El jugador incorporat aquesta mateixa temporada de la disciplina del FC Barcelona, era el jugador que donava més verticalitat al joc mallorquinista, i provocà perill amb constants desdoblaments per la banda.
El domini mallorquinista es començà a donar en forma d'ocasions de gol. Als vint minuts Buades envià la pilota al pal, després d'una internada d'Àlex per la banda esquerra. I la millor jugada d'aquest primer temps, i a la llarga del partit, la protagonitzà poc després Albert. El lateral mallorquinista, en una de les seves penetracions per banda, va connectar amb Buades qui li tornà la pilota en una excel·lent paret, enviant el català la pilota al travesser.
Pel que fa al Castelló, en el primer temps sols creà perill en un parell de tirs des de fora de l'àrea. Però els d'Antoni Navarro no passaven de ser un equip ordenat i amb molt pocs recursos ofensius.
La segona part va resultar completament diferent. D'entrada, el Castelló va despertar i als pocs minuts de la represa Ivan envià la pilota al pal quan Marcos estava pràcticament batut. Els mallorquinistes començaren aquesta segona part «perduts» posicionalment i el Castelló ho aprofità per estirar les línies i controlar sense problemes el joc.
Un joc que a mesura que passaven els minuts anà perdent ritme. Els jugadors de Llompart no aconseguien circular la pilota amb fluïdesa i a més, deixaren d'utilitzar les bandes. Així, el joc defensiu del Castelló es va veure molt beneficiat.
La darrera mitja hora de partit tornaren a ser de complet domini del Mallorca, però ja no era el domini aclaparador i amb perill constant del primer temps. Els atacs locals, a part de la manca de velocitat i amplitud es perdien en la majoria d'ocasions per no cercar el tir a porteria. Primer Arnau i després Suau menysprearen dues clares ocasions quan estaven en clara posició per intentar el remat.
Així s'arribà als darrers minuts on el Mallorca cercà el triomf però el Castelló va saber mantenir el seu entremat defensiu fins al final del partit.
En definitiva, debut agredolç d'un Mallorca que esperava oferir la primera alegria a l'afició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.