algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

Partits de la jornada

• Sp.Maonès-Vilafranca
A Menorca es disputa avui un dels partits més atractius de la segona jornada entre dos dels principals favorits per fer-se amb el títol de Tercera Divisió. Després dels empats aconseguits fa vuit dies davant el Campos i Constància respectivament aquests dos gallets de la categoria miraran de sumar tres punts per tal de no despenjar-se massa prest del cap de la classificació.
Àrbitre: Moreno Campos. Hora: 19.00 (avui).

• At. Balears-Alaior
Aquest Balears sembla de moment imparable. Avui s'estrena en partit oficial davant el seu públic i a la Via Cintura s'espera una bona entrada a causa de les expectatives creades per l'equip tant a la pretemporada com al primer partit de Lliga a l'Arenal, on els homes de Miquel Crespí guanyaren 1-3. Els visitants, que començaren la Lliga amb una derrota a casa, no podran comptar amb Marquès.
Àrbitre: Llompart Pou.  Hora: 17.30 (avui). 

• Constància-Arenal Tot un caramull de bones expectatives tenen els aficionats inquers posades enguany en el seu equip de futbol. Els de Nico López obriren la Lliga amb un positiu empat al difícil camp del Vilafranca i demà miraran d'aconseguir la primera victòria de la temporada davant el modest Arenal, que està tenint un difícil inici de campionat. Primer reberen el Balears i ara visiten el Nou Camp.
Àrbitre: Guardiola Rotger.  Hora: 17.30. 

• Binissalem-Soledat El Binissalem vol confirmar enguany el bon paper fet la temporada passada. De moment començaren puntuant a terres eivissenques i demà, davant el seu públic, surten com a clars favorits per endur-se'n la victòria davant el Soledat, nou a la categoria i a penes reforçat, que no podrà comptar amb el defensa Sebastià Ripoll, expulsat diumege passat al partit contra el Manacor.
Àrbitre: Martín García.  Hora: 18.00. 

• Ferrioler-At.Ciutadella
Els de Son Ferriol varen començar pitjant fort el campionat amb una victòria per 1-3 al camp de l'Alaior que li permet estar a la quarta posició de la Lliga. Tot el contrari va ocórrer amb els menorquins, que encaixaren la primera derrota a casa davant el Platges. Així les coses, els palmesans miraran de fer bona la seva condició de favorits. Als visitants els preoucupa la sequera golejadora dels davanters.
Àrbitre: González Navarro.  Hora: 18.00 (avui). 

• Ferreries-Campos A Menorca es juga un dels partits avançats d'avui. Els locals miraran de abandonar la darrera posició de la classificació mentre el Campos, sense el seu defensa Rubén Olmos, que està sancionat amb un partit, miraran de teure qualque cosa positiva de la seva visita per contrarestar el punt perdut fa una setmana a casa davant l'Sporting Maonès. El partit es presenta igualat.
Àrbitre: Martorell Coll.  Hora: 18.00 (avui). 

• Platges-Andratx Derbi zonal en el qual els calvianencs surten en principi com a favorits. Els inicis de temporada d'un i d'altre conjunt han estat ben diferents. Mentre que el Platges aconseguí la victòria a domicili al camp de l'Atlètic Ciutadella, els andritxols perderen a casa amb la Poblera. El Platges vol continuar refermant-se davant els seus com un dels candidats a ocupar la part alta de la classificació.
Àrbitre: Munar Gelabert.  Hora: 18.00. 

• Manacor-Pollença Partit de la jornada a Na Capellera entre els dos primers classificats de la Lliga. Els dos conjunts varen començar amb clares victòries davant Ferreries i Soledat respectivament, a la vegada que exhibiren un joc prometedor. Els blanc-i-vermells, que encara no han tancat la plantilla d'aquesta temporada intentaran aprofitar la seva condicions de locals davant els pollencins que miraran de puntuar.
Àrbitre: Moreno Martínez.  Hora: 17.30. 

• U.E Poblera-Gènova
A causa de la disputa ahir del Torneig Agricultura entre l'equip amfitrió i el Reial Mallorca aquest partit es disputarà el proper dijous dia 9, per tal que la plantilla de la Unió Poblera tengui uns dies de descans entre encontre i encontre. El Gènova de Xisco Ferrer, que debutà amb victòria a la Tercera Divisió, mirarà de donar la sorpressa a la seva visita al Municipal de sa Pobla.
Àrbitre: Duarte Ramírez.  Hora: 21.00 (Dia 9). 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.