algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Futbol insular

Tal com estava anunciat va tenir lloc a primera hora del capvespre, al restaurant del Molí des Comte, el dinar de companyonia entre la directiva blanc-i-blava i representants dels mitjans de comunicació. Motiu de l'acte, presentació oficial com a nou president de l'entitat de Miguel Àngel Gómez. Un president jove i molt emprenedor, com va quedar clar amb les paraules que va dirigir a tots els assistents, en què detallà el programa que té previst dur a terme en aquesta etapa de responsabilitat al capdavant d'una entitat tan històrica com és la de l'At. Balears: donar suport al futbol base i millorar tant com sigui possible l'equip emblemàtic de 3a Divisió. Parlament que va ser premiat amb una gran ovació. Tal com va succeir al final de les paraules que pronunciaren Miquel Crespí, com les del nostre amic i col·lega Tomeu Garcies. Varen ser unes hores d'entusiasta fervor blanc-i-blava.


Comitè de competició
Baltasar Juan, jutge únic del Comitè de Competició, auxiliat pel seu secretarri Mateu Estarellas, ve prendre les següents decisions: suspendre amb 4 partits José Pons (Alaior) per provocar l'«animositat» del públic. Un partit a Simó (Vilafranca), Monasterio (Sp. Maonès), Ruben Olmos (Campos) i Colom (Poblera) per doble amonestació. Marquès (Alaior) i Soler (Sta. Eulàlia) per actuar de manera violenta, i Sebastià (Soledat) per entrar per darrere a un contrari en clara ocasió de gol. Un partit de sanció a l'entrenador del Gènova, Xisco Ferrer, per doble amonestació i Pedro Galdona (Alaior) per menysprear el trio arbitral. Suspendre per dos mesos el delegat de l'Alaior, Joan Guasp, per incomplimet de les seves obligacions. Sanció econòmica a Alaior, Ferrioler i Andratx.


Comitè Regional
Els membres del Comitè de Competició prengueren els següents acords: suspendre amb tres partits Rodríguez (Alaró), per agressió a un contrari. Dos partits de sanció a Ramis (C.M Jotul), agressió amb atenuants de penediment. Un partit a Nicolau (La Unió), Ramírez i López (Independent), Moreno (Son Roca), Rullan (Esporles), Ribas (Montuïri) i Cladera (Ferrioler), Santamaria (Sta. Ponça) i Mira (C.M. Jotul), per doble amonestació.


Penya Barcelonista
Avui vespre a l'Arenal, se celebrarà el segon aniversari de la fundació de la Penya barcelonista. Acte que tindrà lloc a les instal·lacions del Tennis Arenal, i consistirà en sopar de gala. Està prevista l'assistència de l'exporter blaugrana Urruti i senyora, acompanyat del directiu Paco Ventolrà, juntament amb el president local Pep Oliver i la resta dels directius.


Torneig Agricultura
Serà a partir de les 20.30 quan s'enfrontin sobre el rectangle del poliesportiu de sa Pobla el conjunt local i el Reial Mallorca (versió de 1a Divisió). Partit que ha despertat una gran expectació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.