algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Futbol insular

Una nova edició de la Copa Federació, està a punt de posar-se en marxa. Cinc seran els equips de Mallorca que participin a l'actual edició, segons el següent calendari. Dies 10 i 24 de setembre, Vilafranca-Atlètic Balears, primer a Vilafranca i després a l'Estadi Balear. Dies 29 d'octubre i 12 de novembre, Binissalem-UE Poblera i Constància contra el guanyador de l'eliminatòria entre Vilafranca i Atlètic Balears. Dies 19 de novembre i 3 de desembre. Final entre els guanyadors de les eliminatòries. Les competicions per eliminatòries a doble partit, serà guanyador l'equip que hagi sumat millor diferència de gols, sumant-se els que han aconseguit i els que han encaixat en els dos partits. Si el número amb què es concreti aquesta diferència fos el mateix, es proclamarà guanyador l'equip que hagi marcat més gols en terreny contrari. Si encara continuàs l'empat, es procedirà al llançament de penals.


Vilafranca-At. Balears
Dijous que ve, dia 10, es disputarà la primera eliminatòria de la Copa Federació, partit que tindrà lloc a Vilafranca. Àrbitre nomenat, Munar Gelabert. Hora d'inici: 20.30.


Lliga d'Honor Juvenil
Diumenge a partir de les deu i mitja, al camp del Miquel Nadal, tindrà lloc el primer partit de Lliga d'Honor Juvenil entre el Reial Mallorca i el Castelló. Existeix curiositat per veure en acció el conglomerat d'efectius que té sota la seva responsabilitat el prestigiós tècnic Tomeu Llompart. Partit dirigit per Velasco Hernández.


Regional Preferent
Els col·legiats nomenats per a dirigir els partits de la tercera jornada que es jugaran el pròxim cap de setmana, seran els següents. S. Roca-C. Miss (M. Campuzano); Independent-La Victòria (D. Blanco); Felanitx-CE Ferrioler (M. Gomila); Alaró-Peguera (G. Maisanava); Montuïri-Port de Sóller (F. Carrió); Sóller-P. Arrabal (A. Cuesta); Esporles-Alcúdia (P. Diez); Santanyí-Cardassar (P. Mas); La Unió-Calvià (P. Granados) i Sta. Ponça-Espanya (L. Grau).


Primera Regional
Artà-CE Murer (S. Cuesta); Escolar-Algaida (S. Vidal); P. Pollença-Portocristo (E. de la Camara); S'Horta-La Victòria (E. Simonet); Sta. Eugènia-CE Llosetí (C. González); C. Millor-Xilvar (R. Cruz); S'Arracó-At. Balears (F. Perelló); Porreres-Pla Na Tesa (L. Martín) i UE Collera-UE Poblera (M. Gili).


Màxima rivalitat
Per primera vegada a la història, des que el futbol es practica a la Vall de Sóller, es veuran les cares en un derbi acarnissat els dos representants de la ciutat. Sóller i Port. Partit que estam segurs aclapararà tot l'interès dels aficionats que en gran nombre es desplaçaran a Can Mayol avui, a partir de les 20.30 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.