algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Cúper: «Aquest no és el Mallorca que vull»

El tècnic vermelló valorà positivament l'empat

El tècnic del Mallorca Héctor Cúper es mostrà satisfet pel punt aconseguit pel seu equip davant el Salamanca, encara que va reconèixer que el joc no va ser tan bo com esperava. «El partit ha estat dur, molt lluitat, d'aquells d'anar i tornar. Començar empatant és important, i dir això no és ser conformista. No hem aprofitat la superioritat numèrica de l'expulsió del jugador del Salamanca, però crec que sumar en el primer partit de lliga i de visitant és molt important», va dir el tècnic argentí.

«Ens ha faltat ser més clars amb la pilota, ser més precisos, estar bé. En el primer temps els dos equips han estat expectants i una mica encarcarats, per mi la primera part ha estat típica d'un primer partit de lliga», afegí Cúper.

Malgrat aconseguir un valuós punt, Cúper sap que el Mallorca ha de millorar molt i que el joc mostrat ahir no va ser el de la Supercopa d'Espanya. «Hi ha hagut molta precipitació, i poc toc de pilota. Aquest no és el Mallorca que jo vull, però bé, hem de treure coses positives. Per exemple, avui ens hem llevat la pressió i l'angoixa del debut en la nova temporada. Els inicis de Lliga sempre són complicats», va explicar l'entrenador vermelló.

Una de les coses més negatives va ser l'expulsió per doble targeta groga del defensa mallorquinista Marcelino Elena. L'asturià es perdrà el pròxim partit de Lliga contra l'Espanyol en el Lluís Sitjar. Aquesta baixa, però, no sembla preocupar excessivament Héctor Cúper. «Marcelino és un jugador que ha estat molt important per al Mallorca aquests darrers anys i per a mi des que vaig arribar a l'equip. Però ara per ara tenim gent que el pot substituir perfectament», va dir Cúper.

La baixa de Marcelino en el centre de la defensa podria significar que Olaizola es desplaçàs a aquella zona i que Lauren tornàs al lateral dret, posició que ja ocupà contra el Barcelona. L'altra alternativa que té Cúper és Fernando Niño. El de Jérez és central per naturalesa, al contrari que Olaizola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.