muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Futbol Insular

Segons ens va avançar el nostre corresponsal Mariano Medina es té previst una total reestructuració a nivell futbolístic del CE Llosetí. Cansats que una temporada sí i l'altre també sempre es vegi el mateix, s'ha optat per conformar una plantilla on tots els efectius seran nadius de la població. Al front de tota aquesta remodelació hi té alguna cosa a veure el veterà jugador Sebastià Crespí, el sempre recordat «Tianet». És segur que amb la seva col·laboració el projecte anirà endavant.

Sa Lleona

Molt de trull aquests darrers dies a l'entorn del recinte esportiu de la famosa «Lleona» del simpàtic llogaret de s'Horta. S'està fent feina perquè dites instal·lacions presentin el pròxim diumenge un aspecte immillorable en ocasió de realitzar-se la presentació oficial de totes les plantilles de futbol base (benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i Primera Regional). Una plantilla, concretament la de Primera Regional, que ja té mosca el seu patrocinador Rafel Roig, que comença a parlar tot sol a compte del quilo i busques que s'haurà de gratar de la butxaca al final del campionat, vist el gran potencial que té la plantilla que prepara un any més Joan Llompart. La presentació començarà a les 17.45 hores i, a continuació, ja prop de les 18.30 hores, tindrà lloc una confrontació amistosa entre el CE s'Horta i el ses Salines. Durant el descans d'aquest partit, tots els assistents gaudiran d'un necessitat refresc, obsequi de la directiva. I un avís pels incondicionals. Tindran ocasió de retirar el corresponent carnet d'associat en un lloc condicionat a tal efecte. És segur que una gran majoria d'ultres farà coa amb els corresponents bitllets de mil.

Penya Arrabal

La Penya Arrabal té a gust comunicar que el pròxim dia 1 de setembre entrarà en funcionament, un any més, l'escoleta de futbol. S'hi podran inscriure nins de quatre anys per amunt. Tots els interessats es podran presentar el pròxim dimarts a les 17.30 hores a les instal·lacions d'aquest club o bé posar-se en contacte telefònic amb el director de l'esmentada escola, Xisco Aguareles. Com que les instal·lacions de la Penya compten amb tres camps, les previsions són que més de vuitanta nins assistiran aquesta temporada a l'escola. Per tal motiu, es nomenaran tots els monitors que facin falta, perquè tots els alumnes es trobin a gust en tota l'extensió.

Platges de Calvià

Serà avui capvespre, al voltant de les 19.00 hores, quan comenci la desfilada multicolor de les vint-i-una plantilles que aquesta temporada patrocinarà el Platges de Calvià. Un acte multitudinari que serà presidit, com cada principi de temporada, per la batlessa del municipi, Margarita Nájera. Val la pena assistir al poliesportiu de Magaluf per gaudir del multitudinari acte, on els protagonistes acostumen a ser els més petits. Per ells, s'està preparant la gran festada amb tota la il·lusió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.