nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Futbol insular

De bon matí d'ahir dilluns, el matrimoni format per Juan Sastre i Angela Reus, juntament amb el seu fill més jove, Lluís, emprengueren viatge rumb a Barcelona per acompanyar el més petit de la nissaga a les instal·lacions blau-granes, concretament a La Masia on, a partir d'ara, quedarà internat en Lluïset. Tot, a instàncies de Llorenç Serra Ferrer, actual coordinador general dels equips base de F.C. Barcelona. La veritat és que dotze anys és una curta edat per emancipar-se de la tutela familiar. I si bé ha caigut en bones mans, podem garantir que ha pogut més la rabiosa afició del bergant, que la resta de circumstàncies familiars, d'amiguets i de tot l'entorn que fins ara havia conegut. Li ve de pura casta. El seu progenitor va practicar de forma molt positiva l'esport que tant apassiona la família, si tenim en compte que el germà gran juga en el Pollença mentre que el segon pertany al Mallorca B. A partir d'ara, el món canviarà de cap a peus per en Lluïset. És ben conscient que si ha donat aquesta passa, que pot ser decisiva pel seu futur esportiu, és gràcies a la classe depurada que atresora, ja que molts són els aspirants a ingressar als equips base del Barça i pocs els escollits. Com és natural, alternarà els seus estudis amb les pràctiques futbolístiques sota el control i supervisió del recordat Serra Ferer. No fa faltar dir que li desitjam tota la sort del món en aquesta singladura que pot obrir-li un futur molt atraient.

Proves arbitrals.
En el transcurs d'ahir dilluns, avui dimarts, demà dimecres i dijous, tots els afiliats al Col·legi arbitral realitzaran les conegudes i obligades proves físiques, única forma de poder ser designats amb les respectives categories per dirigir partits oficials a partir del pròxim cap de setmana. El passat dissabte i diumenge el matí, ho feren a Madrid tots els col·legiats de Segona Divisió B, entre ells la simpàtica Carolina Domenech que, si bé arribà a la nostra ciutat a les quatre de l'horabaixa, amb el cansament corresponent, no va tenir cap mania per desplaçar-se a Manacor, on, a partir de les vuit i mitja, va dirigir el partit Manacor-Mallorca B, en motiu del setanta aniversari de la fundació del club titular de la ciutat.

Penya Arrabal  
Bones i substancioses notícies procedents de la dinàmica Penya Arrabal. Continuen a ritme febril les sessions de preparació, intercalant partits de competició amistosa, els components de la plantilla de Regional Preferent. El passat dissabte varen fer passar pel tub a l'Arenal per dos a un (versió Tercera Divisió) i va ser tan agraït aquest triomf pel popular «President Europechete» que, com a premi, va convidar a tota la plantilla a un sopar d'amistat en el restaurant La figa de moro de Santa Catalina. Demà dimecres, novament activitat al Municipal de Can Valero. Tot un Ferrioler de Tercera Divisió s'enfrontarà a l'amfitrió de Lluís Ramburgo. Partit que començarà a les vuit i mitja del vespre. També podem avançar que Xavi Nebot ha causat alta definitiva i oficial al Platges de Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.