algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

Encara cou

Van Gaal reconeix que el FC Barcelona va donar una pobra imatge

L'entrenador del FC Barcelona, Louis van Gaal, en referència al partit de tornada de la Supercopa, va reconèixer que s'havia donat una pobra imatge i que, per millorar el joc de l'equip, «s'ha de cercar un equilibri que no tenim». L'entrenador explicà que per aconseguir aquest equilibri els jugadors han de tenir una bona forma física i psicològica, una cosa que, segons ell, no s'ha aconseguit. «Aconseguir l'equilibri d'un equip no depèn d'un jugador sinó dels onze. Per això, els onze millores futbolistes no són el millor equip», raonà el tècnic. L'holandès afirmà que en aquests moments «no tots els jugadors estan en bona condició física i mental».

Van Gaal va admetre ahir la possibilitat que el conjunt blaugrana faci algun fitxatge distint dels germans Frank i Ronald de Boer abans del tancament del termini d'inscripció a la Lliga que finalitza el pròxim divendres, encara que només es farà si el mercat ho permet i la seva qualitat el convenç.

Van Gaal confirmà a la conferència de premsa prèvia a la disputa avui del Trofeu Joan Gamper entre el Barcelona i el Santos de Brasil, que el segon entrenador de l'equip, Gerard van der Lerm, va estar la setmana passada fent informes d'algun jugador que podria interessar a l'equip blaugrana.

«Jo sempre cerc jugadors i ja he dit que em falten futbolistes en algunes posicions», assenyalà Van Gaal, que sempre ha insistit que els llocs que necessitaria cobrir a la seva plantilla són els d'un central esquerrà i d'un segon extrem dret.

L'arribada dels germans De Boer abans del tancament divendres del termini d'inscripció a la Lliga sembla molt difícil, en negar-se al seu traspàs l'Ajax d'Amsterdam, que ja els va inscriure la setmana passada per disputar la Lliga de Campions d'Europa.

El tècnic holandès llevà, això no obstant, transcendència als informes de Van der Lerm, que comparà amb els que constantment realitzen altres membres de l'organigrama tècnic com José Mourinho, Ronald Koeman o Martínez Vilaseca.

«La diferència és que ara falten pocs dies per poder fitxar algun jugador abans de l'inici de la Lliga», recordà Van Gaal.

L'entrenador blaugrana assegurà que el grup de jugadors de què disposa «pot ser suficient» i que no «fitxarà per fitxar» en referència al fet que sols acceptarà un fitxatge que sigui de qualitat i en funció de si el mercat ho permet.
Van Gaal no va voler avançar cap altra dada i recordà: «Només una vegada vaig donar el nom d'un jugador i ja sabeu què va passar».

El tècnic es referia a l'anunci que va fer durant la pretemporada de l'arribada a prova del defensa de Corea Joo Sang Txul, a qui el seu equip, Ulsan Hyunday, no va permetre viatjar a Europa.

El tècnic avançà que en el partit d'avui hi haurà canvis de posició per rodar els jugadors i cercar un patró de joc adient i confirmà que Celades serà titular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.