algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Alba Torrens abandona Rússia i torna a Mallorca

Alba Torrens torna a Mallorca, ja que l'UMMC Ekaterimburgo rus en el qual milita, ha permès a les seves jugadores estrangeres deixar la ciutat i tornar al seu país, sense saber si tornaran a competir aquesta temporada.

L'aler de Binissalem fa dies que contempla la tornada a casa, però la decisió va arribar aquest dimarts quan la Federació Internacional de Bàsquet (FIBA) va anunciar que els equips i àrbitres russos «no tendran permís per participar» en les seves competicions «fins a la pròxima notícia», després del conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna.

Sense Eurolliga

D'aquesta manera, l'UMMC Ekaterinmburgo d'Alba Torrens queda apartat provisionalment de l'Eurolliga femenina, gran objectiu del club, encara que té previst jugar un partit de Lliga Russa en la pista de l'Enisey Krasnoyarsk.

La predisposició del club a l'hora d'ajudar a Torrens i a les seves companyes i tècnics, ha estat total des del primer moment. De la mateixa manera, la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), amb el seu president, Jorge Garbajosa, ha seguit en tot moment la situació i ha estat pendent de l'estat de tots ells, en contacte amb familiars, representants i l'Ambaixada espanyola a Moscou. La seguretat de tots ells ha estat la prioritat i la seva sortida de Rússia és una garantia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.