• Màx: 17.64°
  • Mín: 10.68°
10°

El tercer quart passa factura al Palmer Palma a Valladolid

El Palmer Alma Mediterrània Palma va perdre aquest cap de setmana 71-64 davant el UEMC Real Valladolid Baloncesto en un partit en el qual el mal tercer quart dels mallorquins va ser decisiu en el resultat final. L'equip de Palma va intentar fins al final revertir la seva mala dinàmica, però no va ser possible.

El Palmer Palma arrancava el partit amb les dues novetats a la pista. Elijah Brown i Pavel Marinov s'estrenaven en el quintet titular i juntament amnb Pol Figueras, Wes Van Beck i Amadi Ikpeze començaren el primer quart amb bon peu, fins i tot es col·locaren 10-19 en el marcador, però dos triples dels locals tornaren a ficar al Valladolid en el partit. Finalment, es va arribar al segon quart 22-23 a favor dels mallorquins.

En segon quart, molt més igualat, el Palma va aconseguir mantenir el seu avantatge d'un punt, el que feia pensar que la resta del partit podria ser igual de competit que a la primera part, però no va ser així.

Els mallorquinis entraren freds a la pista i varen veure com el Real Valladolid es col·locava ràpidament 47-38. Van Beck intentava estirar a l'equip, així i tot els locals no deixaren opció i seguien allunyant-se en el marcador.

Després del catastròfic quart, el Palmer Palma tornà al partit en el darrer quart, tanmateix la moral de l'equip semblava inexistent. Els locals no donaren treva fins al darrer minut de partit que acabà 71-64.

Mala temporada del Bahía San Agustín que només ha guanyat un partit en les 15 jornades de lliga, el pitjor equip de la classificació.

UEMC Real Valladolid Baloncesto: Pedersen (2), Geks (0), Pantzar (14), De la Fuente (6), Pippen (13). També jugaren Wintering (5), Revilla (1), García Abril (0), Puidet (14), Raffington (0), Kuiper (16).

Palmer Alma Mediterránea Palma: Elijah Brown (11), Wesley Van Beck (14), Pol Figueras (9), Pavel Marinov (6), Amadi Ikpeze (8).També jugaren Marc Peñarroya (0), Kostas Kostadinov (4), Robert Cosialls (0), Joan Feliu (0), Tomas Pavelka (10), Olle Lundqvist (2).

Parcials: 22-23, 15-15, 22-13, 12-13.

Arbitres: De Lucas, Carpallo Miguélez, Villanueva Tena. Siense eliminats per faltes personals. Assenyalaren una antiesportiva a Pippen.