nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El Sóller Bon Dia!, obligat a guanyar

Les de la Vall, que només han sumat una victòria en les sis primeres jornades, cercarà el triomf davant el Gran Canària

El Sóller Bon Dia!, que enguany encara no ha agafat el ritme de joc a la Lliga Femenina, rep el conjunt de les Illes Canàries, més conegut com a Gran Canària 2014. L'enfrontament es disputarà avui a les 18 hores al pavelló municipal de Son Angelats. Els àrbitres prevists són el castellanomanxec Àngel de Lucas i el basc Godoy Morillo.

Les solleriques, amb només una victòria, després de sis primeres jornades, no pot deixar escapar més punts de la Vall. Les visitants, que varen perdre en la jornada anterior a casa contra el Rivas Ecopolis per 61-95, jugaren dijous una partit de l'Eurocup a Hongria, contra el Szeviéd-Szeged, i s'imposaren per un ajustat 72-75. Aquest esforç, probablement, el notaran en el matx contra les jugadores de Jorge Méndez.

Contra l'equip madrileny, el conjunt canari començà amb el següent cinc inicial: la base sueca Martina Staalvant, l'escorta madrilenya Patricia Argüello, l'ala Rosi Sánchez, i les pivots la italiana Kathrin Ress i Nicole Michael. Després també hi jugaren Deborah González, l'exinternacional Eva Montesdeoca, la sueca Ann Andersson, Yurena Díaz, Astou Ndour i Leticia Romero.

Contra el Rivas destacaren Michael i Staalvant. I a Hongria ho va fer Rosi Sánchez amb 6 assistències; Kathrin Ress, amb 20 punts, i la pivot Michael, amb 18 i 3 triples. La clau del triomf va ser la defensa.

El club canari està des dels anys 80 entre l'elit estatal i disposa d'un bon planter i de jugadores que han defensat en les diferentes categories els colors de la selecció espanyola. El Sóller Bon Dia! està obligat a guanyar i a començar a escalar llocs en la taula classificatòria.

Les dues pivots del Mariana Shay Murphy i Gisela Vega estan entre les màximes anotadores de la Lliga, amb una mitjana de 20,7 i 14,7 punts, respectivament. Lady Comfort en té 8,7. Tanmateix, les altres dues estrangeres, la russa Bogdanova i la búlgara Mitev no anoten res. Aquest fet complica al quintet de la Vall lluitar per sumar victòries. El Mariana en les darreres jornades ha tingut poc públic. Si els aficionats de Sóller volen tenir un equip d'elit han, d'estar al costat dels seus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.