nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.64°

S'ha de mantenir la ratxa

L'Aguas de Sousas d'Ourense, després de retornar a la LEB Or des dels despatxos, ha format una banqueta amb l'intent de no ser a la zona baixa

El Bàsquet Mallorca debuta davant la seva afició avui a les 21.00 hores, al Palau d'Esports d'Inca, contra l'Aguas de Sousas d'Ourense, amb arbitratge del catalans Pagán Baró i Millera Mas. Els gallecs celebraren el retorn a la Lliga LEB Or, gràcies a diferents renúncies de continuar en aquesta categoria, amb una victòria a la seva pista contra el Baloncesto Lleó, un dels candidats a militar de nou a la Lliga ACB, per 85-83, després d'un darrer quart amb opcions de guanyar (27-27) per als dos conjunts. El tècnic de l'Ourense, Javier Muñoz, començà amb el següent quintet inicial: Matías Nocedal, cedit pel Baskonia, de base; Sony Vázquez i Salva Arco, d'alers; Yao Koffi, amb pasaport francès, d'ala pivot; i el nord-americà Rolando Howell, ex del Granada, de pivot.

Després entraren en joc el base Gonzalo Sánchez, l'escorta Seaw Ogirri i els alers Rúben Vila, Adrián García i Lucho Fernández, un veterà que va ser campió de la Lliga ACB amb el Baskonia; a més de l'australià Alexander Loughton i José Manuel Coego com a pivots. Es tracta d'una banqueta amb molts de veterans i difícil de superar. Al club gallec hi ha hagut un canvi total en la directiva. La il·lusió generada es notà en el primer partit de Lliga, amb més de 3.000 espectadors al Pazo Dos Deportes Paco Paz. El club té més de 1.300 socis.

Per la seva banda, els homes de Xavi Sastre començaren amb bon peu i guanyaren a Vigo (64-69). Els responsables del club del Raiguer esperen sumar avui el segon triomf consecutiu. A més, el veterà base francès Fabien Fond pot debutar a l'equip inquer. En un campionat amb molts de candidats a pujar, el conjunt mallorquí s'ha d'allunyar de la zona de descens, com en la temporada passada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.