algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Que duri la bona ratxa!

Tant el Mariana com l'Olesa-Espanyol lluiten per la tercera plaça de la Lliga

El Joventut Mariana pot assegurarar-se avui de manera matemàtica la seva participació en la Copa de la Reina. El conjunt de la Vall rep, a les 19.30 hores en el Palma Arena, l’Olesa-Espanyol, entrenat per l’extècnic del Jovent Lucas Mondelo. Els àrbitres prevists són el manxec Albacete Chamón i el català Vázquez García.

El conjunt català ha guanyat els quatre darrers partits. En la darrera jornada derrotà al seu pavelló el Real Club Celta Indepo, després d’una pròrroga, per 80-72.

La pivot russa Olga Podkovalnikova, d’1,96 metres d’alçada, va ser la jugadora més destacada de l’equip català, amb 24 punts i 12 rebots, tot i no figurar en el quintet inicial. També convé esmentar-ne les dues nord-americanes Crystal Kelly, amb 15 punts i 6 rebots, i Tracy Reid, amb 19 punts i 9 rebots. La primera és pivot i la segona, alera.

Completaren l’equip inicial la base Noemí Jordana, exjugadora del Ros Casares; l’escorta Anna Cruz i la pivot letona Aija Putnina. També jugaren l’alera sueca Lennea Liljestrand; la catalana Jael Freixant, una altra alera; i la base Helena Boada, jugadora procedent del planter del club d’Olesa de Montserrat.

Els rebots són l’arma principal de les deixebles de Lucas Mondelo que, d’altra banda, es mostren poc encertades en els llançaments de tres punts.

Quant al conjunt solleric, que debuta en aquesta divisió, està realitzant una gran campanya tot i les derrotes, previsibles, enfront dels dos primers classificats, el Rivas Ecópolis i el Ciudad Ros Casares.

Convé destacar que Armintie Price s’ha convertit en l’autèntica líder del club de la Vall, que es pot situar en el tercer lloc de la classificació si els altres resultats l’acompanyen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.