• Mín: 9.88°

Primera victòria del Jovent Palma

JOVENT PALMA 81
AGUERE 76

JOVENT PALMA: Gallego (13), Fernández (16), López (6), Díez (2) i Amer (8) –cinc inicial– Delgado (22), Picornell (10) i Sempere (4). 21/47 en llançaments de dos, 10/26 en triples i 9/14 en tirs lliures. 37 rebots (13 en atac), 18 pilotes perdudes i 21 faltes.

AGUERE: Kurpniece (24), Sagredo (-), Pérez (14), Monleón (14), Gómez (13) -cinc inicial- Hutchinson (-), Pérez (-), Alamo (3) i García (8). 20/35 en llenáments de dos, 6/18 en triples i 18/26 en tirs lliures. 31 rebots (3 en atac), 23 pilotes perdudes i 18 faltes.

PARCIALS: 15-28, 37-50 (descans), 61-63 i 81-76 (final).

ÀRBITRES: Madrid Soler i Perea Giménez. Elminaren per cinc faltes personals la visitant Gómez.

El Jovent Palma va aconseguir ahir la seva primera victòria de la temporada després d’imposar-se en un partit molt igualat a l’Aguere (81-76). El conjunt palmesà va protagonitzar una gran remuntada en el tercer quart després d’un començament molt fluix, en què va arribar a perdre per diferències superiors als 13 punts. L’Aguere, que va arribar a Palma amb la condició d’invicte, es va veure sorprès per la intensitat de les mallorquines en el tercer quart, quan retallaren més de deu punts de desavantatge. En el parcial definitiu el Jovent va ser més efectiu que el seu rival per guanyar el partit.