El Menorca cau davant el Joventut després de dominar el partit

L'equip de Ricard Casas suma la seva tercera derrota de manera consecutiva

VIVEMENORCA 73

DKV JOVENTUT 75

VIVEMENORCA: Jeter (13), Boisa (2), Stojic (11), Bazdaric (22), Eley (10) -cinc inicial-, Stefanov (2), J. Fernández (4), Otegui (5), Ivanov (0) i Guzmán (4).21/45 en llençaments de dos, 6/24 en triples i 13/19 en tirs lliures. 32 rebots (17 en atac), 12 pilotes perdudes i 19 faltes assenyalades.

DKV JOVENTUT: Wright (26), Jagla (3), Hernández Sonseca (3), Tomas (0), Mallet (15) -cinc inicial-, Ribas (8), Bogdanovic (6), Jasaitis (8), Norel (0) i Mensah-Bonsu (6).16/26 en llençaments de dos, 10/25 en triples i 13/16 en tirs lliures. 33 rebots (9 en atac), 20 pilotes perdudes i 21 faltes assenyalades.

PARCIALS:
26-14, 44-36 (descans), 62-53 i 73-75 (final).

ÀRBITRES: De La Maza, Perea i Pérez Niz. Eliminaren per cinc faltes personals el visitant Jasaitis.

El ViveMenorca va malgastar una clara ocasió d’estrenar el seu caseller de victòries en caure derrotat per un DKV Joventut (73-75), que va saber afrontar amb calma els darrers instants.La sortida del ViveMenorca va ser espectacular. En sis minuts l’equip de Ricard Casas, amb un parcial de 14-2, aconseguia el control total del partit davant d’un DKV Joventut aclaparat en defensa pels locals per acabar el quart amb 12 punts d’avantatge (26-14) i al descans amb un marcador de 44-36.

En l’inici del segon temps, els verd-i-negres van reaccionar i es van apropar encara més a l’electrònic (48-43).La Penya, mitjançant Wright (màxim anotador amb 26 punts), intentava ficar el seu equip en el partit, però els menorquins van tornar a adquirir avantatge en el marcador i van arribar al final del tercer període amb 9 punts més (62-53).

A 3:29 del final, el Joventut va confirmar la remuntada amb un triple de Wright (69-70), distància que va anar incrementant fins a un parcial d’11-22, que va acabar per donar la victòria a un conjunt català que havia perdut vint pilotes al llarg del partit.