Els tambors dels penyistes callaren i el públic aplaudí les jugades dels homes de Josep Maria Izquierdo

DRAC INCA 56
MELILLA 84

DRAC INCA: (31+25): Sergi Grimau (9), Navallón (4), Green (9), Bordás (3), Alzamora (12) —cinc inicial—, Puyada, Villar (4) i Borrell (15). 11/14 tirs lliures, 21/35 llançaments de dos punts, 1/13 de tres, 21 rebots (5 ofensius), 17 faltes personals comeses. Sense eliminats.
MELILLA: (43+41): McClendon (2), Earl (16), Poves (21), F.J. Martín (13), Monclova (15) —cinc inicial—, Eslava (4), Torrubía, Alba (9) i B. Fernández (4). 9/14 tirs lliures, 24/44 llançaments de dos punts, 9/17 de tres, 30 rebots (8 ofensius), 17 faltes personals comeses. Sense eliminats.
MARCADOR (cada quart): 16-19, 31-43 (mitja part), 47-63 i 56-84 (resultat final).
ÀRBITRES: el canari Alfonso i el gallec Guillan. Regular actuació.
INCIDÈNCIES: Uns 1.200 espectadors en el Palau d'Esports d'Inca que acabaren escridassant els jugadors locals.

Els tambors dels penyistes callaren i el públic esbroncà els jugadors locals en el darrer quart. El Melilla va estar a prop de retornar al Bàsquet Inca la derrota encaixada fa tres temporades en el seu pavelló, on els mallorquins s'imposaren per 57-97. Els homes de José Luis Oliete només jugaren un primer quart acceptable (16-19) i estigueren a punt de capgirar un resultat advers. El debut de Lázaro Borrell, en el minut 7, amb un resultat advers de 4-13 en el marcador, donà ales als locals, amb 13 punts del debutant. Jesús Poves, amb 5/6 en els llançaments de cistelles triples, i la feina de Lester Earl davall la cistella possibilitaren als jugadors de Josep Maria Izquierdo arribar al descans amb 12 punts de diferència (31-43).

En el tercer quart donà Oliete uns minuts de descans a Green i el cinc nord-africà aprofità per allunyar-se, i en el darrer quart, la desfeta local. Res sortí bé. Un parcial de 9-21 ho diu tot. L'actuació del cinc local va fer recordar la darrera etapa de Jaume Ventura i enguany el darrer no se salvarà. Un canvi en els sistemes defensius del Melilla deixà el Drac Inca sense opció. Bordás, Willy Villar i Sergi Grimau varen ser els més criticats en les grades, que acabaren aplaudint les jugades dels homes de Josep Maria Izquierdo. El Bàsquet Inca toca fons i serà difícil evitar els play-off de descens.