El Drac Inca tornà a entrar massa tard en el partit amb el Manresa

Un parcial de 37-18 en el primer quart condicionà tot el matx

MINORISA.NET MANRESA (50+29): Oliver (12), Laviña (18), Stacey (11), Reynolds (12), Singla (5) "cinc inicial", Peñarroya, Urreizti, Montas (2) i Cilla (9).
16/23 tirs lliures, 18/32 llançaments de dos punts, 9/27 de tres, 29 rebots (9 ofensius) i 28 faltes personals comeses. Eliminat: Oliver.
DRAC INCA (38+37): Navallón (3), Puyada, Montañana (3), Ramón Bordas (13), Stuckey (25) "cinc inicial", Sergi Grimau (17), Cruz, Green (12) i Berto Alzamora (2).
30/34 tirs lliures, 18/42 llançaments de dos punts, 3/8 de tres, 33 rebots (8 ofensius). Eliminat: Stuckey.
MARCADOR (cada quart): 37-18, 50-38 (mitja part), 62-52 i 79-75 (resultat final).
ÀRBITRES: Uruñuela (Euskadi) i Verano González (La Rioja). Assenyalaren una falta tècnica al jugador visitant Kenny Green i desqualificaren el jugador local Tony Stacey per agradir Sergi Grimau, en el minut 37.

Apàtic, bla i aliè a gairebé tot començà el Drac Inca el partit amb deu minuts de retard. Així ha deixat de ser notícia, però contra el Manresa significà massa irresponsabilitat. El resulta va ser demoledor: 37-18 a favor dels locals en el primer quart. El Drac Inca aconseguí victòries parcials en els altres tres quarts (13-10, 12-14 i 17-23), però sense poder capgirar el resultat advers. Tota una gesta de bogeria per un equip que es juga massa i que està instal·lat en una zona especialment compromesa.

Després d'arribar al punt zero "jugar pitjor que l'Inca durant els primers deu minuts és extremadament complicat" millora l'equip d'Oliete, malgrat que el perímetre resultà ser l'adversari a batre. En les seqüències claus falta equilibri. En ple embós local, l'Inca va concedir massa oportunitats. Els crits de Green als seu companys no varen tenir efecte. No va ser suficent jugar bé durant 30 minuts.