algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

El Drac Inca s'instal·la a la Universitat

El club del Raiguer i la UIB signaren ahi un acord de col·laboració

El Bàsquet Inca i la Universitat de les Illes Balears varen començar ahir una relació que aspira a ser d'allò més duradora i fructífera. La cúpula rectora del club inquer (el president, Sebastià Penya, i el director general, Josep Artigas) acudí ahir fins al campus per entrevistar-se amb el rector, Llorenç Huguet, i visitar les instal·lacions de la UIB, que a partir de dilluns seran utilitzades pel Bàsquet Inca.

Aquests set dies d'estada de José Luis Abós i els seus homes per preparar la primera part de la pretemporada serà el primer fruit de la col·laboració entre Drac Inca i UIB. Els dirigents del club del Raiguer es varen dur una extraordinària impressió del recinte, tant de la pista de bàsquet com del gimnàs i la piscina. La plantilla inquera romandrà, a més, concentrada en la residència universitària, amb la qual cosa el Drac Inca farà un stage però sense haver-se de moure de Mallorca.

Al marge d'aquesta primera plasmació de la col·laboració entre ambdues entitats, tant el club com la UIB tenen la ferma intenció d'estrènyer els seus vincles, i al mes de setembre tenen fixada una altra reunió per establir quines són les línies a seguir en la seva relació.

Promocionar el Drac Inca a la UIB, preus especials per universitaris, col·laboració del club en investigacions,... són temes que es perfilaran properament i es concretaran en l'acord que signaran d'aquí a un mes. Aquesta col·laboració s'emmarca dins la política de la UIB «que les nostres instal·lacions esportives estiguin obertes a tota la societat balear, no exclusivament als universitaris», remarcà Huguet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.