cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
22°

El Bàsquet Inca promet il·lusió i play-off pel títol

El Foro de Mallorca acollí la presentació oficial de la plantilla

Il·lusió i la promesa de jugar els play-off pel títol varen ser les notes més destacades del sopar-presentació que va realitzar el Bàsquet Inca divendres nit al Foro de Mallorca.

L'acte començà amb un sopar al qual assistiren la junta directiva, els treballadors, el cos tècnic i els jugadors que enguany formen part del Bàsquet Inca. A més, també hi eren presents un bon nombre d'aficionats i socis que esperen que aquesta temporada les coses surtin molt millor que les dues darreres, en què l'equip inquer va ocupar la darrera posició de la categoria de plata del bàsquet espanyol.

Després del sopar, arribà el moment de la presentació de l'equip. Amb jocs de llums i música, es donà per començat l'acte de presentació de la primera plantilla del Bàsquet Inca.

Pujaren, un per un, cos tècnic i jugadors de la primera plantilla del club, i i realitzaren el seu discurs. Els jugadors, amb un parlament més curt (ningú no parlà més de 15 segons). L'entrenador, Paco Olmos, parlà un poc més. De tots els discursos, el d'Olmos va ser el més concloent. A les paraules habituals que en aquesta temporada es farà molta feina, amb molta il·lusió, etc., l'entrenador valencià pronuncià la frase de la nit: «Jo promet que, amb feina, arribarem als play-off pel títol».

Amb aquesta afirmació es resumeix el sentiment de directius, tècnics, jugadors i aficionats inquers. Aquest nou projecte ha aixecat molta d'esperança, malgrat que també hi ha gent escèptica que pensa que allò succeït els dos darrers anys es pot tornar a repetir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.