algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

El nou projecte del Bàsquet Inca

Ratificada la continuïtat de Ventura, el club aposta per fitxar dos nous jugadors

El Bàsquet Inca comença de nou. El club inquer ha posat en marxa tota la maquinària una altra vegada, com si ens trobàsim en plena pretemporada, i ha penjat el cartell de «se cerquen jugadors» en la que serà la nova estratègia del club.

Ratificada la continuïtat de Jaume Ventura a la banqueta, el club inquer ha optat per fer un darrer esforç i aprofitar l'aturada de Nadal per fitxar un jugador o dos que puguin treure endavant la delicada situació esportiva per la qual està passant.

Aquests fitxatges no es podien dur a terme ara fa unes setmanes, però sembla que la feina feta durant aquests darrers dies ha donat el seu profit, i el Bàsquet Inca compta ara amb uns 8 milions de pessetes per poder dur endavant els fitxatges. Els doblers arriben de l'Institut Municipal d'Activitats Físiques d'Inca que, prèviament, els ha rebut del Govern balear.

De moment la llista de noms futuribles és encara molt llarga, tot i que la principal opció amb la qual juga el conjunt inquer és la de fitxar un pivot de mínimes garanties, que sigui comunitari, i així poder mantenir Michael Jennings a la plantilla i optar pel retorn de James Thomas Adams, una vegada aquesta ha acabat la lliga a Xile on ha estat jugant aquesta temporada. Una vegada més, el batle d'Inca Pere Rotger ha tornat a ser un dels màxims artífexs de la «recollida» de diners per treure endavant el club, i avui migdia anunciarà en roda de premsa el resultat de les negociacions mantingudes fins ara, que no és més que una important quantitat econòmica amb la qual podran tirar endavant el nou projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.