nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Canal 33 ret homenatge a Agustí Villaronga i recupera 'El testament de la Rosa'

209577

Dijous, 2 de febrer, a les 23.25 h, 'El documental', al Canal 33, ret homenatge al director Agustí Villaronga i recuper 'El testament de la Rosa'. El recentment desaparegut director de cinema retrata en aquest documental el testament de vida de l’actriu Rosa Novell.

El juny de 2013 varen detectar un càncer a l'actriu Rosa Novell. En la lluita contra la malaltia, el tractament li va afectar el nervi òptic i va quedar cega. Entre els seus treballs pendents hi havia la versió catalana d'una obra de teatre sobre la mare de Déu, 'El testament de Maria', l'aproximació a aquesta obra es va acabar convertint en el seu propi testament.

L'actriu Rosa Novell es posa a la pell de Maria, la mare de Déu en aquesta peça audiovisual dirigida per Agustí Villaronga i basada en l'obra teatral 'El testament de Maria', de l'irlandès Colm Tóibín. Una narració íntima i càlida on l'actriu reviu els temps convulsos que va viure el seu personatge i que van culminar en una tragèdia que ha marcat la història de la humanitat: la mort del seu fill Jesús. La narració de la Passió i de la mort i resurrecció de Llàtzer donen peu a interrelacionar els successos bíblics amb les pròpies experiències.

'El testament de la Rosa' és una producció de Massa d'Or Produccions i El Testamento de María.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Gràcies TV3, sense vosaltres ja parlariem la llengua del Ñordistán.
I els cou que la cultura s'estengui per conservar lo nostre, mai ens doblegueran, som i serem.
Salut i República Països Catalans.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente