nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
12°

IB3 estrena aquest diumenge 'A Muntanya', una minisèrie sobre la Serra de Tramuntana coproduïda amb el Consell de Mallorca

El Club Pollença ha acollit aquest divendres la presentació d''A Muntanya', una sèrie documental produïda per IB3 i el Consell de Mallorca de tres capítols dedicada a la preservació de la Serra de Tramuntana. La seva estrena serà aquest diumenge a les 21.30 hores a la radiotelevisió pública.

Segons ha informat la institució insular, la projecció narra l'experiència de propietaris i cuidadors de grans finques i possessions d'aquest entorn Patrimoni de la Humanitat.

En concret, és una minisèrie coproduïda per la cadena i la institució a través del Consorci Serra de Tramuntana. La sèrie es va impulsar amb motiu del X aniversari de la declaració de la Serra com a Patrimoni Mundial en la categoria de Paisatge Cultural per la Unesco.

«Aquest documental es converteix en una visió sobre la mà de l'home, que ha contribuït a modelar i treballar la Serra, el valor principal que la va fer fa deu anys mereixedora de la distinció de patrimoni mundial i el material filmat és en si mateix el testimoniatge d'una realitat, d'un temps i un país», ha expressat la presidenta del Consell, Catalina Cladera, durant l'acte previ a l'estrena.

«Declaracions, imatges i personatges que quedaran immortalitzats per les càmeres, en reconeixement del seu esforç, del seu treball en favor de la Serra i de tota la societat de Mallorca», ha sentenciat Cladera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.