nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Comença el rodatge de la sèrie de ficció 'Després de tu', una nova i ambiciosa aposta conjunta d'À Punt, TV3 i IB3

RODATGE DE LA SÈRIE DE FICCIÓ “DESPRÉS DE TU” Sergio Caballero Fotografía Miguel Lorenzo | Miquel Ramis

Comença el rodatge de la sèrie 'Després de tu', coproduïda per À Punt i TV3 amb la participació d’IB3. Des del passat dilluns, es roda aquesta nova sèrie de ficció, una sitcom de 20 capítols de 25 minuts duta a terme per les productores Albena Produccions i Minoria Absoluta.

'Després de tu' és una nova i ambiciosa aposta conjunta per la col·laboració entre les televisions autonòmiques dels Països Catalans. La sèrie, que es basa en una idea original de l'actor i dramaturg Carles Alberola, està dirigida pel mateix Carles Alberola i Chon González. Els guions són de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López Casanova i Chon González.

Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre altres. També hi participen actors de les Balears, com Carles Molinet i Aina de Cos.

L’eix fonamental de la sèrie es rodarà en un plató 360° construït a l’Estudi 1 del Centre de Producció d’À Punt Mèdia a Burjassot i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @ xisco, fa mes de 2 anys

Puc entendre que als paquitos els agradi més els Sálvame, de producció consustancial amb els temps passats. I si són emigrats encara més, no cal dir.
De qualca manera molts preferim treballs de frescor més propera a la nostra terra.

Valoració:3menosmas
Per xisco, fa mes de 2 anys

Y un gran fracaso de audiencia. Solo lo veran los familiares de los actores para decir: "uhyyyy!!!! ¡Que guapo esta mi niño!

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente