muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

TVE expulsa els responsables del rètol «Leonor se’n va d'Espanya, com el seu avi»

L'administradora provisional única de RTVE, Rosa María Mateo, ha lamentat «profundament el greu error que s'ha produït aquest dimecres» durant l'emissió d'una notícia sobre Leonor de Borbón al programa 'La Hora de La 1' i ha adoptat «mesures immediates perquè els responsables d'aquesta equivocació siguin rellevats dels seus llocs».

En un comunicat urgent, RTVE ha explicat que, durant l'emissió d'una informació relativa als pròxims estudis de la princesa d’Espanya a Gal·les s'ha sobreimprès un rètol amb la llegenda: «Leonor se’n va d'Espanya, com el seu avi».

«Una greu irresponsabilitat que no pot entelar el compromís indestructible de RTVE amb la defensa dels valors constitucionals i de les institucions de l'Estat i sobre totes elles, la Corona», ha explicat la corporació pública espanyola.

Al respecte, el portaveu del grup parlamentari d'Unidas Podemos, Pablo Echenique, ha dit que registraran una pregunta parlamentària al Congrés perquè RTVE informi si ha rebut una telefonada de la Casa Reial abans de rellevar del seu lloc als treballadors. «Acomiadarà treballadors per un rètol?. A Felipe VI li sembla bé que s'acomiadin treballadors per no molestar? ¿Forma això part d'aquesta suposada normalitat democràtica plena que ningú no pot posar en dubte?», ha publicat a les xarxes socials Echenique.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No entenc res., fa mes de 3 anys

L´expulsen?
I que no ha dit la veritat?

Valoració:21menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

No los han expulsado por decir ninguna mentira, sino por manipuladores, por sectarios y el última instancia por imbéciles. No se pueden comparar dos cosas diferentes. Bastaba decir: La señorita (ponle el nombre que quieras)se va de España a estudiar. Cosa que a mi "no me fa bullir s'olla"

Valoració:-22menosmas
Per talante ñ, fa mes de 3 anys

se´n va lluny per a que no ens arribin els seus fracassos, como el preparao, made in Ñ.

Valoració:17menosmas
Per Lluis Felipe Lorenzo, fa mes de 3 anys

Segons alguns investigadors, el PSOE es hereu de Falange. No oblidem que va tolerar o promoure els GAL, que José Antonio Primo de Rivera té un lloc privilegiat al Valle de los Caídos, i que el PSOE va ser legal durant la dictadura monarquica de Primo de Rivera. La seguent pregunta es que fan ERC i Mes pactant amb els falangistes. Sembla estrany, pero el PP i la UM d Alberti es el mes liberal i democratic que hem tingut en segles.

Valoració:6menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

No sé perquè s´en va a estudiar a Gales, si segons el seu pare aquí tenim la millor educació del món i a més amb aquests preus desorbitats. A més, si s´en va d´aquí com el seu avi, quina culpa en tenen els que van posar el rètol. Què havien de posar doncs, que la nena s´en va d´Espanya però no com el seu avi, o què.

Valoració:20menosmas
Per Éstat feudal, fa mes de 3 anys

És terrible, la poca democràcia que tenim a l'estat-nació espanyol.
I el ròtul no deia res ofensiu, només ha dit que s'en anava fora d'Espanya com el seu padrí.
Qué sera el següen? Dir que aquesta família son déus i que parlar d"ells és un delicte i un pecat i que ens hem d'agenollar quan pasden, com se feia a l'antiquitat?
Per favor!

Valoració:22menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 3 anys

Llavors alguns s'emprenyen quan ens queixam de la qualitat democràtica d'aquesta paissa.

Valoració:21menosmas
Per Estic espantat, fa mes de 3 anys

. Me'n faig creus, no me'n puc avenir. Ara que comanda el govern més d'esquerres de la història, tal com diuen a Madrid, i resulta que hi ha censura a la televisió pública espanyola. Per ventura és que ho fan per llevar arguments a VOX.

Valoració:27menosmas
Per endavant, fa mes de 3 anys

No se perquè els han d'expulsar, si no han dit cap mentida. Se va de ñ como su abuelo. No han dit que ho paguen amb els nostros doblers, ni amb targetes black.
Visca la democràcia consolidada i la llibertat d'expressió. Anam bé.

Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente