algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Mallorca Film Commission edita un 'movie map' de la sèrie de la BBC 'The Mallorca Files'

La Mallorca Film Commission edita un movie map de la sèrie de la BBC 'The Mallorca Files'. | Consell de Mallorca

La Mallorca Film Commission ha editat un 'movie map' de la sèrie de la BBC 'The Mallorca Files' on estan perfectament identificats i relacionats escenaris en els quals s'emmarca aquesta ficció policíaca, com les coves del Drac, la Serra de Tramuntana o àrees naturals de l'interior de Mallorca.

Segons ha informat el Consell de Mallorca aquest dissabte, aquest movie map és una selecció d'algunes localitzacions on s'han rodat els 16 capítols de la sèrie, 10 de la primera temporada i 6 de la segona. A més d'algunes localitzacions, ha afegit, el mapa ofereix una sinopsi de cada capítol i els llocs destacats on es desenvolupa.

La finalitat d'aquesta iniciativa, ha explicat el Consell, és reforçar l'impacte promocional que aquesta sèrie, emesa en la BBC One Daytime i en la BBC iPlayer, ha tingut en la primera temporada amb una audiència de més de sis milions d'espectadors.

D'altra banda, el Consell de Mallorca ha donat a conèixer que aquesta ficció policíaca està a punt de presentar la segona temporada amb casos nous per resoldre basats en trames que es desenvolupen a l'illa. Així mateix, ha avançat, ja està en marxa la filmació de la tercera temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.