algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

IB3 emetrà concerts de Tomeu Penya, Antònia Font i Sopa de Cabra aquest dissabte

IB3 emetrà aquest dissabte 'La nit dels concerts' i per a això recuperarà les actuacions d'Antònia Font, Tomeu Penya i Sopa de Cabra.

La televisió pública ha explicat que es tracta del concert d'Antònia Font en el Liceu de Barcelona en 2008, el concert de Tomeu Penya amb les cançons més desconegudes i el directe del grup gironí Sopa de Cabra a Porreres.

El concert d'Antònia Font en el Gran Teatre del Liceu va tenir lloc el 30 de març de 2008 i es va començar a gestar quan el grup de pop mallorquí va publicar el doble disc de grans èxits en versió orquestral 'Coses y cantar'. En aquesta ocasió van estar acompanyats per la New Royal Philharmonic Cuatro Quesos Orchestra, dirigida per Miquel Ángel Aguiló.

L'actuació de Tomeu Penya correspon a l'enregistrament del seu primer disc en directe, que ho va fer en els estudis de Cas Músic de Santa Eugènia en una petita sala de concerts. Peña va fer, per a l'ocasió, una cuidada selecció de les seves composicions més íntimes i romàntiques, amb uns càlids arranjaments que les fan diferents de les originals, en un concert històric.

Finalment, el Parc de n'Hereveta de Porreres va ser l'escenari on el públic balear va gaudir d'un concert de Sopa de Cabra. Els integrants de la banda gironina sempre han dit que els encanta tocar per al públic illenc. El directe va formar part de 'La nit dels Sopa', que va ser gravat durant el concert de comiat de la gira 2016-2017.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.