algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Multa milionària a Mediaset i Atresmedia per pràctiques publicitàries anticompetitives

165497

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha multat Atresmedia i Mediaset amb sancions que ascendeixen a 77.100.000 euros per pràctiques publicitàries anticompetitives i els obliga a modificar les seves condicions de comercialització de publicitat en tres mesos.

Competència ha fet públiques aquest dimecres les multes, de 38,9 milions per a Mediaset i de 38,2 milions per a Atresmedia, després de resoldre que les pràctiques publicitàries d'aquests grups de comunicació vulneren les normes de competència i «tenen com a efecte limitar la capacitat de la resta de televisions per a poder competir en la captació d'ingressos publicitaris».

L'organisme regulador ha explicat que els dos grans grups televisius -els de més audiència a l'Estat espanyol- imposaven als anunciants una «elevada quota mínima d'inversió» i, si no complien amb aquest compromís, les empreses podien ser penalitzades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Las televisions harien de suprimir els anuncis, fan competència a las privadas i mos estoviariem els minuts millor horas perdudas. Crec que ha de esser el govern que iniciï la prohibició.

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Tots els canals de tv estatals o autonòmics, fan una programació de pena, de llàstima i de repetició de pelicules, que son de l'any de la pera, o fins i tot d'episodis de les series, i amb uns temps d'anuncis irritant. Ho fan de ben segur perque així la gent s'apunti a pagar quotes de telefòniques per veure fútbol que abans es veia en obert i les pelicules, tot i pagant, també son massa repetides. No entenc que la gent comprem tants aparells de televisió, només per veure anuncis

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente