cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Es viralitza el vídeo d'IB3 en què una al·lota en patinet és atropellada

L'al·lota que circula en patinet i és atropellada per un cotxe s'ha fet viral. El vídeo ha començat a córrer per les xarxes socials i grups de Whatsapp aquest dimarts i ha suscitat multitud de comentaris al respecte.

En el vídeo, segons IB3 no difós per ells, es veu com entrevisten una al·lota a Palma sobre la normativa de circulació amb patinet. Després de demostrar que sap totes les indicacions correctament, l'al·lota creua el pas de vianants cap a la plaça d'Espanya de Palma i és atropellada per un cotxe.

L'al·lota ha fet un vídeo per a explicar tota la situació i com està vivint la viralització del vídeo:

Segons ha explicat l'Arabalears, la protagonista estudia interposar mesures legals contra IB3, atès que les imatges es varen emetre inicialment a través de la televisió autonòmica. Fonts internes de la cadena asseguren que el tall que s?ha difós a les xarxes socials no és el que va aparèixer en el televisió i investiguen qui hauria pogut filtrar el vídeo complet.

Aquestes són algunes de les reaccions a les xarxes al vídeo:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernat, fa mes de 4 anys

Els pixatinters espanyolistes estan molt interessats en viralitzar el vídeo perquè aquesta al•lota fa l'esforç de xerrar mallorquí i l'escena acaba malament.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente