cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

Prohibiu els llibres

Veig Aute (al 3cat24) com a fons d'una informació i no sé si parlen dels drets d'autor o de les manifestacions pro Garzón, i unes imatges estivals i marines de Grècia i no sé si parlen del deute hel·lè o de les vacances.

Amb la imatge no hi ha prou, concloc, per molt que digui el refrany. I veig també L'hora del lector (repetit, a TV3), amb Isabel Clara-Simó recordant el ciclista nu que cada Sant Jordi compareixia per la plaça Catalunya, i Emili Teixidor recordant-hi l'estratègia que tenia, com a mestre, per fomentar la lectura: dur a l'escola un llibre i dir-los, als alumnes, que "aquell llibre no el podien llegir, que no és per a vosaltres, perquè és massa problemàtic...".

Funcionava, molt més, afegeix, que la propaganda de tota mena, institucional o privada, a favor de la lectura, que si més no serveix, apunta Emili Manzano, "perquè els publicitaris es guanyin la vida". Anoto el consell, després d'aquest parell de dies que els llibres han estat protagonistes a la televisió, fins que torni el Sant (Jordi, o qualsevol altre sant lector), o fins que tinguem un programa que parli de prohibir els llibres (per allò que prohibir és despertar el desig).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.