nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Processons i concursos

Si hem de mantenir el ritme de la programació televisiva d'aquests dies haurem de parlar de processons i aspectes col·laterals, com ara la polèmica de les cadiretes a Sevilla o els musulmans que pretenien pregar a la mesquita de Còrdova (és curiós que un intent de "resar" pugui ser "violent", però no vivim en temps de matisos), i d'índexs d'ocupació turística i del creixement de viatges de luxe, com relatava l'informe de Cristina Montalbo al CNN+.

Fugint-ne, ens poguérem refugiar en la telehistòria amable del Disculpin les molèsties (dijous, a TV3), dedicat als concursos de la tele, amb presència d'Amestoy ("canviaren la vida d'algunes persones"), Ramón de España ("són una barraca de fira"), Josep Maria Bachs ("són un producte radiofònic") o Jordi Hurtado ("les hostesses...!").

Com sempre que es toca el tema, s'hi recordà la fita de l'123 i el seu indeleble i efectiu maniqueisme (que tothom d'una certa edat, recorda): el món aplega des de la maldat dels "cicutes" fins a la bondat de les hostesses (Paula Vázquez, Lídia Bosch, Victoria Abril, Miriam Díaz Aroca...). Ah, i el Filiprim, el concurs surrealista que comptà entre els seus guionistes amb Jaume Perich!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.