nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

Solemnitati populisme

Per si algú estava preocupat, aclarim des d'aquí que en aquesta polèmica sobre la candidatura de Karmele Marchante al festival d'Eurovisió, que fa dies omple la programació, no té gens d'importància qui guanyi, perquè l'únic objectiu dels dos bàndols (TVE i tele 5) és justament aquest: omplir hores de programació.

Això sí, els de tele 5 han fet via a cridar solemnement que l'expulsió de KM és "inconstitucional", ni més ni menys, amb la mateixa solemnitat que ahir migdia aturaven la programació al matinal Torna'm boja per informar que la Fiscalia ha "recomanat" a Belén Esteban que no parli per la televisió de la seva filla (confés que ignorava que els fiscals "recomanassin"), i amb la mateixa que el comte Lecquio recomana, quan el tema BE surt a les tertúlies d'Ana Rosa (Quintana), "fugir del populisme barat".

Perquè el que per uns és populista per altres és solemne, i viceversa. Per exemple, al mateix programa, Torito (Quique Jiménez: no va ser expulsat de TNT, també de tele 5, per aquell reportatge de la pluja daurada?), després de posar una boina a Esperanza Aguirre, proposà que la imatge d'Euskadi a Madrid sigui Arturo (d'Irun), de Gran germà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.