cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Rodolfo Chikilicuatre aconseguí 55 punts i el lloc 16è a Eurovisió

Els pronòstics es compliren. Baila el Chiki Chiki, la cançó que més ha torturat la ciutadania espanyola aquestes darreres setmanes, aconseguí anit uns resultats dignes tenint en comte la qualitat de la peça i de l’intèrpret, Rodolfo Chikilicuatre.

En un pavelló de Belgrad ple fins a la bandera i en presència de 12.000 espectadors, Rodolfo Chikilicuatre quedà en 16è lloc. El votaren els jurats del Regne Unit (1), Bèlgica (4), Xipre (4), França (5),Portugal (10), Andorra (12), Armènia (1), Turquia (3), Suïssa (4), Grècia (8), Dinamarca (1) i Finlàndia (1). En total, 55 punts. Al final quedà en el lloc número 16 dels 24 preseleccionats. El primer premi fou per al cantant rus, Dima Bilan.

Els representants de Bòsnia i Hercegovina també presentaren frikis al certamen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per cat, fa mes de 15 anys
La qualitat de la peça és totalment criticable, però crec que la qualitat de l'intèrpret, David Fernández queda demostrada en els molts personatges que fa, entre ells, el chikiliquatre. I per cert, podiem haver enviat algú més horter per representar Spain?! jo vaig riure molt...
Valoració:2menosmas
Per Jaume_ib, fa mes de 15 anys
Marta no sé a quin Jaume te refereixes, però no són del mateix, jo vaig escriure el que diu que Euroviion s'ha convertit en política...
Valoració:-1menosmas
Per Antoni Martí Tacó, fa mes de 15 anys
Andorra es va baixar els calçons i va mostrar es cul primer cap al Nord parlant en francès i cap al Sud donant 12 punts als espanyols.
Valoració:1menosmas
Per Maria, fa mes de 15 anys
Jaume, si ets el mateix en els tres comentaris anteriors has demostrat que ets un autèntic espanyol.
Valoració:1menosmas
Per Jaume, fa mes de 15 anys
Va ser una actuació genial !!!
Valoració:1menosmas
Per Jaume, fa mes de 15 anys
Molts de països s'haurien de pensar participar anys següents, perquè Eurovisió s'ha convertit en política i només se vota per veinat. Duguí el que duguí Espanya, mai guanyarem, i pens que si haguesim duit un altre estil hauriem quedat pitjor. Encara pens que hem quedat.
Valoració:-1menosmas
Per pep, fa mes de 15 anys
en aquest concurs s'ha demostrat que no guanya qui millor canta sinó que depen de quin país sigui perque es països es voten entre ells.
Valoració:6menosmas
Per andreu, fa mes de 15 anys
No he vist el concurs a la televisió. Només puc dir, que al fi ens hem lliurat de la maleïda cançoneta, ... esper.
Valoració:0menosmas
Per JAume, fa mes de 15 anys
Resultats 'dignes' a Eurovisión????... Qui parla, el boig aquell de la tele espanyola amb barbeta que no volia que en Chikilicuatre anès?... o la borratxa de la Massiel?. Ens descollonem amb ell al Buenafuente i no sabem fer-ho quan aconssegueix arribar a milions i milions de televisors del món per la p... cara??. Au, ón és el sentit de l'humor en aquest pais!!?
Valoració:0menosmas
Per Jaume Campreciós, fa mes de 15 anys
Un respecte... un respecte!!... Això formava part d'una conya. Qui no l'hagi comprès o no arribi a trobar-li la gràcia, que no jutgi gratuïtament. Grans actors, que triompfan a la tele, no son qualsevol cosa. Evidentment la conya passava, entre d'altres coses, a riure's d'un concurs cursi i lamentable al que, afortunadament, no va arribar a anar en Serrat...
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente