algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
20°

Maridatge de Cervesa artesanal, gastronomia local i música a l'Espai Suscultura

212673

Aquest divendres, l'espai Suscultura de Palma i dins el projecte Connexió Coop que coordina la cooperativa de consum Cultural Corda i Poal, es realitzarà un maridatge de Cerveses artesanals combinant amb gastronomia de producte km0 i amb actuacions de músics de Mallorca; d'aquesta forma es vol promocionar i sensibilitzar una economia local, sostenible i dins els paràmetres de l'Economia Social i així és desenvoluparà aquesta acció per intercanviar idees, construir sinergies i fomentar l'emprenedoria i la cooperació empresarial dins l'àmbit local.

El format innovador d'aquest esdeveniment serà que a cada cervesa artesanal que es tasti es complementarà amb una breu explicació per part del mestre Cerveser en Jaume Vives i del sommelier Toni Duarte; donant a conèixer quatre tipus de cerveses artesanals elaborades a la nostres Illes i de diferents tipus, com la Helles elaborada a Brusca Brewpub de Manacor, la Margalida Blanca de Sa Cerviseria de Cala Rajada, la Brown Ale de Grahame Pearce de Sant Lluís i finalment la Breakfast Stout d'Adalt Brewing que es troba a Palma.

No hi faltarà la gastronomia local amb panedetes de sobrassada amb mel, galletes d'oli amb formatge, llesca de pa amb oli i camaiot i taco de vedella de la terra.

Cada cervesa amb el seu plat i la seva música; amb artistes tan importants com Amulet, guanyador del Palma Rock-Pop 2021, la jove Xis-K i el també cantant emergent Sanxo.

L'inici està previst a les 20,00 hores i es poden comprar les entrades a la plataforma ticketib.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.