nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Les millors ofertes per gaudir aquest cap de setmana

1.Cultura, rutes i excursions

El proper dissabte 19 de novembre, l’església parroquial de Sa Pobla la XXII Trobada de Xeremiers, on Toni Xisples i Andreu David presentaran el seu nou treball discogràfic acompanyats de la sonada de les colles de xeremies antigues per donar pas, l’endemà, a la Fira de Lutiers. Si preferiu sortir a la muntanya, l’OCB us proposa pel proper diumenge 20 una excursió per Sant Joan, des del Puig de Son Roig fins el Puig de les Bruixes. Més informació: www.ocb.cat

2.Algunes notes musicals

  • Les Misérables', suite simfònica. En motiu de Santa Cecília, patrona de la música, l’Auditori d’Alcúdia acull aquest concert de la Banda Municipal de Música amb Les Misérables, basat en la novel·la de Víctor Hugo i ambientat a la França del S.XIX. Una història de romnis romputs, passió, sacrificis i redencions amb més de 150 artistes a escena dirigits per Joan Lainez. Dissabte 19 i diumenge 20, 19:00h. Auditori d’Alcúdia.

  • Utopia. La cantautora Marga Rotger ens proposa un concert-presentació del seu nou disc, Utopia, un treball amb ritmes folk-pop i pinzellades de swing. Amb Genis Gálvez al contrabaix, Àngel Palou a la guitarra, Joan Toni Jaume a la bateria i Toni Comas al teclat. Dissabte 19, 20h. Teatre d’Alaró.

3.Salut i teatre!

  • Només quan plou. La nit de Reis de 1937, l’activista, feminista i obrera Aurora Picornell és assassinada al cementeri de Porreres. La mateixa nit, un feixista apareix a un cafè del Molinar amb uns sostens esquitxats de sang. Vint anys després, la seva germana Llibertat Picornell torna a Mallorca, on el malson continua viu. Aina de Cos escriu aquesta obra inspirada en la vida d’Aurora Picornell a través dels records de la seva germana Llibertat. Diumenge 20, 19h. Espai Sa Congregació (Sa Pobla).

  • Afasians–The Last Conference'. La companyia Los Corderos & Za ens proposen aquest teatre físic, aclamat al darrer Festival Grec de Barcelona, en una experiència delirant en forma de conferència al voltant de la física quàntica. Divendres 18, 20.0h.  Teatre Principal de Palma.

  • El Petit Príncep. Teatre, ombres i projeccions en aquesta adaptació del càssic de  Saint-Exupery a càrrec de la companyia N54 Produccions. Un viatge a través del temps i de l’espai per parlar de l’amistat, el respecte i la vida a través del relat de l’aviador. Espectacle familiar. Dissabte 19, 18h. Auditòrium Sa Màniga (Sant Llorenç des Cardassar).

  • Teatre de barra. En commemoració al Dia Contra la Violència de Gènere, aquesta proposta microteatral aterra a Capdepera amb dues peçes: Urgències 24h, amb les actrius Aina Cortès i Irene Soler, i Interruptus, amb Maria Rosselló i Xavi Nuñez. Dissabte 19, 21.30h. Teatre de Capdepera.

4.Fira de la Mel

Els orígens de l’apicultura a Llubí es remunten al segle XIV, quan els llubiners exportaven la seva mel d’avbella a La Provença. Enguany, la XVII edició de la Fira de la Mel torna als carrers del poble el proper diumenge 20 de novembre, amb la tradicional Mostra degustació de sobrassada amb mel i mulsum (un vi típic de l’Imperi Romà) exposicions, vol de rapinyes, exposició d’animals i eines antigues, xocolatada, ensaïmades gegants, cinema infantil o passacarrers del Circ Bover.

5.Volen, volen

La companyia Mariantònia Oliver manipula objectes a través del moviment en aquest joc coreogràfic dirigit als més petits a través d’un conte melòdic. Intervenen Mateu Canyelles i Gràcia Moragues, amb Aina Pascual i Xesca Salvà. Dissabte 18, 11.00h. Saló Parroquial de Pollença. Gratuït.

6.Cinema en curt

  • Bafta Shorts Films. Es Baluard, en col·laboració amb el British Council, projectarà la secció finalista dels premis BAFTA 2016, una selecció de curtmetratges dels millors cineastes del Regne Unit amb títols com Edmond, Samuel–613 o Operator. Dissabte 19, 19h. Es Baluard (Palma)

7.Menorca teatral

  • Sinestesia. En un món post-apocalíptic, la dansa experimental forma un grup de supervivents que inicia un viatge cap alguna zona segura en un llenguatge on l’acrobàcia, el HipHop i la dansa contemporània es fusionen en interferències sensorials entre allò humà i allò animal. Dissabte 19, 19h. Teatre Principal de Maó.

  • La conferència. L’actor Rodo Gener representa aquest monòleg produït per la companyia LookAtMe! i dirigida per Alex Tejedor. Dissabte 19, 20h. Canal Salat.

8.Aires eivissencs

  • El Llibre de les Bèsties. El centre Cas Serres acull la representació teatral de l’obra ‘El Llibre de les bèsties’, una adaptació que ha fet Bernat Joan i Marí del text clàssic de Ramon Llull, una novel·la on l’univers animal projecta un món d’homes farcit d’intrigues i enganys. Dissabte 19, 20.30h. Centre Cas Serres (Eivissa)

  • Stonage. La Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa ens proposa el tradicional concert de Santa Cecília, sota la batuta d’Adolfo Villalonga i en col·laboració amb el Cor Ciutat d’Eivissa, dirigit per Miguel San Miguel. Dissabte 19, 19h. Can Ventosa (Eivissa).

9.Formentera

  • Jornades d’Estudis Històrics Locals. Durant aquest cap de setmana, Sant Francesc acull les XXXIV Jornades d’Estudis Locals sota el títol “El patrimoni immaterial entre la revisió i la  descoberta”, una trobada on diversos experts debatran sobre etnobotànica, etnopoètica o literatura en taules rodones en les que la defensa del patrimoni immaterial serà la protagonista. Més informació: www.iebalearics.org

  • Feel’N’Soul. La companyia L’Illa a Escena ens proposa aquest musical a capela amb grans veus del soul, com Stevie Wonder, els Jaskcon Five, Ray Charles, Nina Simone o Van Morrison. Sensibilitat, elegància i molt sentiment. Dissabte 19, 21h. Sala de Cultura (Cinema).

  • La Ruta Austral. Com cada divendres, la Casa del Poble de la Mola Espai Frumentària ofereix espectacles culturals i artístics. Aquest proper divendres 18 es projectarà el documental La Ruta Astral, d’Emilio Paculli. Divendres 18, 20.30h. Casa del Poble de la Mola.

10. I per la setmana que ve…

El proper dimarts 22 de novembre CineCiutat acull l’estrena de ‘Nàufrags de l'evolució’, un documental dirigit per Toni Escandell i produït per Paleàrtica Films que ens brinda l’oportunitat de conèixer una història sorprenent de la vida salvatge de les nostres illes abans que el documental comenci el seu recorregut internacional pel Japó, el Canadà, França i els EUA. L'entrada és gratuïta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 7 anys

La dirección artística y musical de los Miserables
es a cargo de Jaume Garcia Serra y Joan Lainez es el director del coro de Mallorca

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

La dirección artística y musical de los Miserables
es a cargo de Jaume Garcia Serra y Joan Lainez es el director del coro de Mallorca

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente