algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

[VÍDEO] Rosalía conquereix Mallorca... i es dirigeix al públic en català

Rosalía és força, energia i xou des del minut zero. Aquest divendres ha fet esclatar Son Fusteret de Palma amb la potència de la seva Motomami i ha conquerit el cor de les 9.000 persones que omplien el recinte, moltes d'elles després d'haver fet hores de coa.

'Saoko' ha donat el sus a un concert que és un espectacle de llum, de colors i de cossos que es mouen de manera harmònica i frenètica.

'Candy' i Bizcochito han fet estremir els seguidors de la diva internacional nascuda a Sant Cugat del Vallès.

«Mallorca què tal? Estic molt contenta de ser aquí amb tots vosaltres. No us mentiré, estic malalta, he estat amb febre, però no volia cancel·lar el concert», han estat les seves primeres paraules a un public que les ha rebudes amb emoció i agraïment.

A partir d'aquí, el concert s'ha desenvolupat amb el ritme delerós marcat per coreografies impossibles i un mestissatge d'estils arriscat i trencador.

Rosalía ha seduït i conquerit el públic mallorquí amb la seva veu dolça, la seva actitud empoderada i la seva magestàtica presència que emergia una vegada i una altra d'entre un cos de ball selecte, harmònic i deliciós.

No feia ni 24 hores que la diva catalana havia marcat un nou rècord, 24 hores de la publicació del nou senzill ‘Despechá‘ ja havia assolit els 5,5 milions de reproduccions.

El videoclip d’aquest èxit s’enregistrava dissabte passat a la platja del Portitxol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
La próxima vez, mejor en mallorquín, Rosalía, que no estamos en cataluña …
Valoració:-7menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Jo no segueixo la musica. Pero és molt d’agrair que utilitzi el català, se l’ha de mimar i cuidar per a que ho vilguin seguir utilitzant i que ella vulguii decidir fer més cançons em català. un fenomen com ella pot ajudar molt més al català en una perspectiva dificil de suplir per classe de catala a l’escola. Es el que es parla sempre de la falta de youtubers i influencers en catala. Per això es una oportunitat com ho va ser bola de drac a espanya va neixer en català i els castellano parlants tb els hi agrada sentir-ho en català.
Valoració:7menosmas
Per Candi, fa dervers d'un any
Ara resulta que és nascuda a Sant Cugat del Vallès? Jo tinc entès que és de Sant Esteve de Sesrovires, no?.
De vegades no entenc les seves lletres, però m' agrada. I si, sento que hauria de cantar més cançons en català.
Valoració:7menosmas
Per Catalunya insular, fa dervers d'un any
Com a València i a Barcelona parla en català...però només té una cançó en la nostra llengua...
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente