cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

[VÍDEO] Nou deliri de Bauzá: reivindica l'imperi espanyol on 'no se ponía el sol' i la potència de l'espanyol

Definitivament José Ramón Bauzá s'ha convertit en una paròdia de si mateix, en una ridícula caricatura de nacionalista espanyol desfasat i caspós, en un mem amb potes.

Se sap ben poc de la seva feina com a eurodiputat, però és evident en què gasta els doblers dels contribuents europeus: en patètics vídeos que no aconsegueixen despertar altre sentiment en qui els mira que el de vergonya aliena.

La nova ocurrència de l'alferes de l'exèrcit espanyol ha quedat plasmada en una mena de xou enregistrat, on Bauzá encadena bestieses i deliris des del que ell anomena «enclau privilegiat i carregat de simbolisme», la plaça de Colón de Madrid, i amb la «rojigualda de fondo».

Bauzá anuncia una nova sèrie de vídeos que ha titulat amb l'original nom d''España está de moda'.

En el còctel de barbaritats que serveix mescla l'imperi on no s'hi ponia el sol, les polítiques de Pedro Sánchez, el 'descobriment' d'Amèrica, la potència de la llengua espanyola amb el tennista Rafel Nadal, l'exjugador de bàsquet Pau Gasol i la cantant Chanel (curiosament, tots tres de parla catalana). Passin i vegin... si poden aguantar la vergonya aliena que provoca:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per tip, fa dervers d'un any
maR de dos años, maR destacados...
Deliciós!
Visca el rotacisme català de Mallorca.
Valoració:0menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Està fet pols
Valoració:2menosmas
Per ricard, fa dervers d'un any
Els garrulos aculturals no saben distingir entre imperio de Castilla i españa el primeer rei que va signa com rei d'espanya ho va fer al 1870 el rey amadeo de saboya..tots els anteriors van signar com reis de castella i dels seus territoris conquerits...espamya es un invent dels castellans del 1800 per mantenir tots els territoris amb un sol nom,avans ,va ser regne visigod d'Hispania..avans Al-Andalus..avants territoris de Roma..etc etc
Valoració:3menosmas
Per Josep, fa dervers d'un any
Idiota..no sabia que todavia giraban estos tipos!!! Increïble...nos habiamos olvidado...los anios 60.... Espanya és diferente!!!!! Super cretino!!! Què tristezza...pobre Espanya!!!!
Valoració:2menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Mientras este digital, tal como ya he dicho en varias ocasiones, no obligue a los comentaristas externos a estar debidamente registrados, con un solo nombre, tal como ha hecho U. HORA en los últimos meses, cada uno entrará, como perro por su casa, con los pseudónimos que le den la gana. A mi me lo han robado un montón de veces, hasta el punto que no sabes quienes son el uno y el otro. Incluso, el necio de turno, se ha atrevido a decir que yo los robo. El mundo al revés.
Desmadre y falta de seriedad.
Valoració:-6menosmas
Per Això és un desastre, fa dervers d'un any
Què fas, desastre! I ara, també li has robat el nik al comentarista que signa com De Salses a Guardamar", que ens dôna a conèixer texts d"autors històrics en llengua catalana?
I tu que aportaràs, si ara te fas teu el nom d'aquest intel.lectual i li montes un numerot ferest, cada vegada que ell l'utilitzi, perque a partir d" ara, diràs que te pertany a tu?
I si ara t'has quedat amb el seu nom què ens aportaràs tu?"El Fuero de los Españoles"? O tal vegada els llibres que han escrit Aznar i Rajoy, o millor dit, els ho han escrit?
Francament: No sé quin motiu ténen per donar per bons tots aquests actes vandàlics, més tenint en compte que a noltros s'ens censuren alguns comentaris. Però dónen tanta mala imatge, que en aquest sentit he d'admetre que els guanyadors son els fatxes destructors que fan que no se pugui prendre seriosament a aquest digital, I ho han assolit amb la connivència incomprensible del propi diari.
Valoració:5menosmas
Per JosepsBcnCat, fa dervers d'un any
En català el sol no es "posa", com en castellà, sinó que es "pon", i per tant ha de ser "on no s'hi ponia el sol". I de passada, les gallines tampoc "posen" ous, sinó que en "ponen".
Valoració:5menosmas
Per Increïble, fa dervers d'un any
Em pix de riure... si no fos que crec que li aniria bé passar pel manicomi...
Potser encara hi és a temps!
Valoració:6menosmas
Per Primer l'Otomà, després el Rús i ara aquest., fa dervers d'un any
I doncs que s'en vagi, a recuperar tots els territoris d'ultramar, vestit amb una armadura i un casc com els que empraven els "conquistadores". I si li surt bé i triomfa, la propera fita pot ser anar a predicar el Nacionalcatolicismo de Franco als de l'Estat Islàmic.
A mi també me passa el mateix que al company: Que el que me preocupa és qui hi hagi persones que son aparentment normals, però que puguin votar a aquests tipus de personatges.
Valoració:12menosmas
Per Moix, fa dervers d'un any
Cada dia que passa més bollat i patétic torna. Es un esperpent ranci
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente