algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Doble aniversari

La revista L'Hiperbòlic compleix una dècada de publicació periòdica, a la vegada que celebra la sortida del número 100

L'Hiperbòlic compleix una dècada de fer-se un lloc entre el col·lectiu universitari. A més, se n'acaba de publicar el número 100. Tot plegat, els motius són immillorables per a la festa de celebració que demà omplirà el teatre Xesc Forteza a partir de les 21.30 hores. L'acte és de franc, però les invitacions s'han de recollir una hora abans a les taquilles de l'espai escènic. "Els inicis de L'Hiperbòlic foren gairebé sense premeditació però amb molta il·lusió", explicava ahir el director, Antoni González. El responsable de la publicació afegí que sempre han donat suport a les iniciatives de la gent jove, a més de treure la perspectiva més optimista del jovent.
Sense tenir "cap lligam orgànic amb la Universitat", L'Hiperbòlic ha estat una plataforma d'informació per als estudiants i s'ha mostrat "sense tabús". "Han estat deu anys anecdòtics", sentencià González. A més, el director confià que el mitjà pugui completar una dècada més.

Festa de celebració

Amb el lema "100x10, mil gràcies hiperbòlics", l'eix temàtic de la vetlada girarà entorn de nou paraules que tenen a veure amb aquesta publicació universitària, com són ara alegria, psicodèlia, solitària, poètica i literària, fins a arribar així gairebé a la desena. A partir dels mots, s'estructura un espectacle que inclou les actuacions de Joan Miquel Oliver, Montse Orfila, Cris Juanico, Miquel Àngel Llonovoy, Pep Suasi i Vivian Caoba. En la part literària, hi col·laboraran l'actor Simó Andreu i el director de cinema Antoni Bestard. També hi haurà un record per a tots els qui ja no hi són i formaren part de la redacció. Durant prop de dues hores d'espectacle i projeccions, la festa de la revista mostrarà "tot allò hiperbòlic que té la vida".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.