algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
21°

“El text d'Estellés m'arriba al cor”

Eduard Farelo interpreta una de les veus del poeta a Coral romput, una producció dirigida per Joan Ollé amb música de Toti Soler

Un salt a la València dels anys cinquanta, on un periodista fa brollar el seu drama personal i el plasma en un paper en forma de versos alexandrins, és el que ens proposa Joan Ollé a Coral romput. És una peça que va escriure el valencià Vicent Andrés Estellés, que més tard musicaren Ovidi Monllor i Toti Soler i que des de fa un any dramatitza el director català.Compartint cartell amb noms de l’altura de Montserrat Carulla i Pere Arquillué, Eduard Farelo interpreta una de les veus del poeta de l’obra. De fet, de veus, l’actor n’entén molt, ja que probablement sigui la seva una de les més conegudes i televisives en l’actualitat. El bressol de Farelo és el teatre, però el doblatge li ha permès entrar "en les feines en què realment crec, i no em vaig poder resistir a acceptar el paper a Coral romput", apuntà.

L’obra, que aterra a Palma amb l’aval d’una temporada d’èxit al Principat, enganxa el públic, entre altres coses, "perquè Estellés toca de peus a terra i escriu sobre temes amb què tothom es pot sentir identificat". Les llàgrimes i els sentiments són un dels factors afegits a l’èxit del muntatge, "que mai no clou sense que els actors ens emocionem". "És un text que toca el cor", assenyalà l’actor.

La veu tripartida d’Estellés és protagonitzada per Farelo, Arquillué i Carulla. "És un plaer treballar amb aquests actors i anar acompanyats per la guitarra de Toti Soler", afirma un Farelo que pujarà a l’escenari del teatre Principal de Palma avui a les 20.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.