algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
23°

Llucia Serra, Miquel Àngel Vidal i Xavier Uriz, guanyadors dels premis de poesia, narrativa i teatre de Santanyí de 2024

229501

Aquest dissabte s'ha fet al Teatre Principal de Santanyí la cerimònia de lliurament dels premis literaris de la Vila. En la XXXIX edició del Premi Bernat Vidal i Tomàs, el guardó ha recaigut en conjunt de versos titulats 'Fonaments corcats' de Llucia Serra Ferre. El Premi Antoni Vidal Ferrando de Narrativa, el guanyador ha estat Miquel Àngel Vidal Pons amb la seva novel·la 'Vint-i-cinc dies d’agost i tres dies de setembre'. Pel que fa al Premi de Teatre Vila de Santanyí, el premi ha estat per Xavier Uriz Nadal per l’obra DDHH.

Els jurats ha estat formats per Glòria Julià, Miquel Bezares i Maria Sevilla en poesia; Bernat Nadal, Lucia Pietrelli i Jaume C. Pons Alorda en narrativa; i Carlota Oliva, Joan Tomàs Martínez i Rafel Duran en teatre.

Enguany s'han rebut un total de 104 obres entre els tres premis. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí va rebre 41 manuscrits per al Bernat Vidal i Tomàs, 32 per a l’Antoni Vidal Ferrando, i 31 per al Premi de Teatre Vila de Santanyí.

Els premis estan dotats econòmicament amb 5.000€ per al Premi Antoni Vidal Ferrando de Narrativa, 3.500€ per al Premi Bernat Vidal i Tomàs de Poesia, i 3.500€ per al Premi de Teatre Vila de Santanyí, a més de la publicació de les obres guardonades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.